Last news in Fakti

17 Август, 2021 17:17 1 584 0

Анчелоти не иска Роналдо обратно в Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • анчелоти-
  • привличане-
  • завръщане

"Роналдо е легенда на тима и аз го уважавам истински, но никога не съм молил или планирал Кристиано да бъде привлечен през това лято", разкри наставникът на мадридчани

Анчелоти не иска Роналдо обратно в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти направи коментар относно слуховете, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да се завърне през това лято на "Сантиаго Бернабеу". Италианският специалист подчерта, че много уважава португалеца, но в нито един момент не e искал от ръководството да привлече 36-годишният петкратен носител на "Златната топка".

По-рано днес италианското издание Corriere dello Sport разкри, че Жорже Мендеш – агентът на Кристиано, е предложил португалеца и на Манчестър Сити.

"Кристиано Роналдо е легенда на Реал Мадрид и аз го уважавам истински, но никога не съм молил или планирал Кристиано да бъде привлечен през това лято. Ние гледаме напред“, заяви Карло Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА