Last news in Fakti

18 Август, 2021 10:27 3 944 1

Роналдо се обиди на спекулациите, свързащи го с Реал Мадрид (СНИМКА)

  • роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • спекулации-
  • напускане-
  • трансфер-
  • бъдеще-
  • обида

"Повече от неуважително към мен като мъж и като футболист е несериозният начин, по който бъдещето ми се отразява в медиите", написа португалецът в социалните мрежи

Роналдо се обиди на спекулациите, свързащи го с Реал Мадрид (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо изригна след слуховете за свой трансфер в близките дни. Според някои португалецът е бил близо до завръщане в Реал (Мадрид), а според други се е предлагал на ПСЖ и Манчестър Сити.

Ето какво написа Кристиано Роналдо в социалните мрежи:

Всеки, който ме познава, е наясно колко съм съсредоточен върху работата си. По-малко приказки и повече действия, това е моето водещо мото от началото на кариерата ми. Предвид всичко казано и написано наскоро, трябва да изложа позицията си.

Повече от неуважително към мен като мъж и като футболист е несериозният начин, по който бъдещето ми се отразява в медиите. Неуважително е към всички клубове, които са замесени в тези слухове, както и към техните футболисти и персонал.

Моята история в Реал Мадрид е написана. Записано е. С думи и числа, в трофеи и заглавия, в записи и заглавия. Тя се намира в музея на стадион „Бернабеу“ и също е в съзнанието на всеки фен на клуба. Освен всичко, което постигнах, си спомням, че през тези девет години имах дълбока привързаност и уважение към феновете на Реал Мадрид, привързаност и уважение, които запазвам и до днес и които винаги ще ценя. Знам, че истинските фенове на Реал Мадрид ще продължат да ме имат в сърцата си и аз ще ги имам в моето.

Освен този последен епизод в Испания, има чести новини и истории, които ме свързват с редица клубове в много различни първенства, като никой никога не се притеснява да се опитва да разбере истината.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бегай бре

    0 10 Отговор
    тоа па и тоз....ко се обиждаш бре....цигане....голяма женка си.....