19 Август, 2021 20:34 1 748 2

Бейзболист разказа подробности за огромен кошмар

  • блейк бийвънс-
  • бейзболист-
  • кошмар-
  • семейство-
  • убийство

Оказа се, че спортистът е научил за смъртта на жена си, майка ѝ и сина си от новина във "Фейсбук"

Бейзболист разказа подробности за огромен кошмар - 1

Американският бейзболист Блейк Бийвънс разказа подробности за огромния кошмар, който преживя преди две години, когато загуби жена си, майка ѝ и сина си. Оказа се, че спортистът е научил за смъртта им от новина във "Фейсбук", докато се опитва да се прибере у дома със самолет.

"Събудих се с чувството, че нещо не е наред. Нямах никакво съобщения от жена ми и влязох във "Фейсбук". Видях заглавие, че полицията издирва брат ѝ. Знаех, че нещо лошо се случва и веднага се обадих на родителите ми. И те не знаеха нищо, затова тръгнах с първия полет.

Докато чаках на летището, отново влязох в интернет и видях заглавие за убити две жени и новородено в родния ми град. Разбрах, че са те и започнах да крещя. Не помня нищо от полета. Плаках през цялото време", разказа Бийвънс по време на служба в местна църква, където ходи често след огромната трагедия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е?????

    1 0 Отговор
    И!!!!!
  • 2 Извод

    2 0 Отговор
    Добре че е фейс клюкарника, иначе нямаше да разбере