Last news in Fakti

23 Август, 2021 15:48 2 745 7

Волейболна националка каза какво е наклонило везните в полза на Германия

  • европейско първенство-
  • евроволей 2021-
  • гергана димитрова

„Германките ни затрудниха със сервис, ние тях не. От там дойде разликата“, каза Гергана Димитрова след поражението

Волейболна националка каза какво е наклонило везните в полза на Германия - 1
Гергана Димитрова

„Няма лесни съперници. Всички знаят, че това бе един от най-трудните отбори и се получи тежък мач. Има върху какво да работим. Гледаме напред, няма да правим драми", заяви волейболната националка Гергана Димитрова след загубата на България от Германия с 2:3 гейма в група В на Европейското първенство в Пловдив.

„Германките ни затрудниха със сервис, ние тях не. От там дойде разликата. Очакват ни двубои с познати съперници – Чехия и Полша. Мислим много сериозно за тях и ще се подготвим максимално добре. Излизаме мач за мач фокусирани, гледаме видео и се готвим. Искаме само и единствено за победа“, сподели Димитрова след поражението.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мамина сладка

    6 2 Отговор
    Сладурана е.
  • 2 Няма какво

    8 0 Отговор
    да казва, гледахме мача. Освен сервиз - блокадата не беше на ниво, атаката - също, а за моя изненада - в доста ситуации немкините се оказваха по-умни /я да видим само колко точки направиха те от "возени" топкии от немския специалитет "блок-аут"... По-слаби сме - това е истината. Остава една надежда - Чехия. /Срещу полякините шансът за вземане на един гейм е 50/50/.
  • 3 Анонимен

    7 1 Отговор
    Има една поговорка: Отидохме като аслани и се върнахме като нас...ни. Затова да не се представяме като "лъвици", "смачкахме" ги и т.н.
    Друга руска поговорка: Не викай "хоп" преди да прескочиш..Затова айде малко по-скромно, по нормално, с уважение на противника, за да те уважава и той. До края има време
  • 4 Сандо

    2 0 Отговор
    Все пак това е спорт и всеки може да загуби.А във волейбола,особено женския,всичко е възможно,затова нека бъдем снизходителни и да се радваме на хубавите неща.
  • 5 Бивш волейболист

    2 0 Отговор
    Германките като отбор са изключително добри, показват една сравнително постоянна игра. В конкретния случай загубата дойде чисто психологически за мен. Да факт е че волейболистките на Германия изпълняваха малко по-силен сервиз, но погледнато от към статистика грешките бяха сравнително еднакви в процентно съотношение в 4терите гейма. В 5тия гейм при положение, че предния гейм сме победили 18 на 25, чисто психологически ние би трябвало да имаме предимство, но уви ние излезнахме притеснени,не знайно защо при положение, че дори играем в България пред собствена публика. Та мача беше загубен чисто психологически. Да не говорим, че дори в 2та гейма дори ги победихме с доста сериозна разлика на 16 и 18 точки. Те нямаха гейм взет с такава разлика. Извинявам се, че ще се повторя, но мача за мен беше загубен чисто психологически, което всъщност е възможно да се дължи и на големите очаквания които имат всички към тях. И то най - вече защото играя в България и всички искат победи и медали. Благодаря ако сте издържали да прочетете всичко това. Бъдете живи и здрави. Лека вечер на всички
  • 6 Аз, бе... Аз...

    0 0 Отговор
    Нашите волейболни "лъвици" ( с миши опашки !) се жалват, че били затруднени от сервиза на германките ! И само в това ли им е било трудно ?!! Ами аз мисля, че затрудненията са изобщо във възможностите да представляват този спорт, нашите ЛЪВИЧКИ !!!
  • 7 Болярин

    0 0 Отговор
    Че какъв волейбол да очакваме от нашия национален отбор ?!! Дъвка, разбира се ! Треньор, адекватен само на приживяне, на какво да научи момичетата, освен и те да си дъвчат дъвката - какъв ти волейбол !!?