Last news in Fakti

25 Август, 2021 11:50 2 660 6

Владимир Путин спасява футболен клуб от фалит

  • владимир путин-
  • футбол-
  • футболен клуб-
  • нижний новгород

Сега футболистите ще си живеят за сметка на пенсионерите

Владимир Путин спасява футболен клуб от фалит - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин се е заел със задачата да спаси от финансов колапс новака в елита Нижний Новгород. Държавният глава на най-голямата държава в света по площ е наредил да се намери нов генерален спонсор на клуба сред някоя от държавните корпорации. Путин обяви новината при гостуването си в Нижний Новгород, където отпразнуваха 800 години от основаването на града.

За кризата с пари в клуба се заговори още в края на 2020 година, а в средата на май бяха останали само трима играчи с договори. Останалите си бяха тръгнали заради неизплатени заплати. Въпреки това Нижний Новгород получи лиценз за Премиер лигата.

Новината, че държавата ще спасява футболен клуб, беше определена като “позорна” от местни запалянковци. “Сега футболистите ще си живеят за сметка на пенсионерите”, недоволстват феновете.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идеолог

    6 6 Отговор
    Дано да спаси и Русия от фалит 🤴

    Коментиран от #2

  • 2 Раданч Татлъту

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Идеолог":

    Не им бери грижата,Ганчо!Със 140 трилиона разузнати природни богатства,все някак ша са оправат.😎
  • 3 Нижни Новгород

    9 2 Отговор
    е основан от викингите.После Киевската Рус и так далее.Русия е най-великото държавно образувание в Света,сега със средище Москва,Кремъл.Четете бре,човеченца нищожни русофобски..

    Коментиран от #4

  • 4 СПЕЦПИДARAZ

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Нижни Новгород":

    Май бъркаш Нижни Новгород (преди се наричаше Горки) с Новгород
  • 5 БАХАХА ДЖУДЖЕТО СПАСИТЕЛ КАТО БОКО

    0 6 Отговор
    ДЖУДЖЕТО СЕ НАПИНЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ...ОБАЧЕ ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ РАЗБИРАНЕТО НА ВСИЧКИ, ЧЕ РУСИЯ Е ТЕРОРИСТИЧНА КОЧИНА И ПУТИН Е УБИЕЦ
  • 6 мамун

    0 0 Отговор
    молодец