Last news in Fakti

25 Август, 2021 14:50 2 967 4

Сериозни промени по високите етажи на Арда Кърджали!

  • арда-
  • петър пашев-
  • петър петров-
  • ивайло петков-
  • футбол

Ивайло Петков става спортно-технически директор, а Петър Петров ще заема поста изпълнителен директор на мястото на Петър Пашев

Сериозни промени по високите етажи на Арда Кърджали! - 1
Снимка: fcarda.bg

Арда обяви редица кадрови промени в управленските постове на върха в клуба. Сред тях интересно е назначението на Ивайло Петков като спортно-технически директор, както и на Петър Петров на поста изпълнителен директор.

Вижте цялото изявление, без редакторска намеса:

"Бихме искали да Ви информираме за направени промени в ръководството и Управителния съвет на ПФК АРДА.

Новият изпълнителен директор е Петър Петров, сменяйки на тази позиция Петър Пешев. Освен това той ще изпълнява и длъжността финансов директор, както и става член на УС, където заема мястото на Петър Пешев.

Ивайло Петков е новият спортно-технически директор на ПФК АРДА. Той ще бъде и най-силният човек в клуба по спортните въпроси. Петков също става и член на УС, където сменя Стефан Пешев.
Третият нов член на УС е Ерай Салиф, който сменя Иван Георгиев.

Следващата седмица ще бъдат обявени и членовете на Надзорния съвет. Той ще бъде сформиран от бизнесмени и спортни деятели от гр. Кърджали и региона".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кюстендилският

    12 1 Отговор
    И тия скоро че изпадат от ,,А,, група !!!

    Коментиран от #4

  • 2 Въпросче

    8 1 Отговор
    А къде избяга Кумчо вълчо ?
  • 3 Майко мила

    10 1 Отговор
    Високите етажи на Арда Кърджали. Това сигурно ще да е опит за метафора на някаква 35 етажна пирамидална управленска структура. Хахаха
  • 4 Плъх

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Кюстендилският":

    Скоро и ти ще изпаднеш