Last news in Fakti

25 Август, 2021 21:48 2 125 2

Треньорът на Виктория Пилзен: ЦСКА е отбор, който е много силен в атака

  • михал билек-
  • виктория пилзен-
  • цска-
  • лига на конференциите

"Имаме едно наум и ще внимаваме", каза опитният чешки специалист на брифинга преди утрешния двубой

Треньорът на Виктория Пилзен: ЦСКА е отбор, който е много силен в атака - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Треньорът на Виктория Пилзен - Михал Билек, сподели преди утрешния реванш с ЦСКА от плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите, че тимът му трябва да внимава много в защита.

"Със сигурност успяхме да изковем добра преднина след първия мач. Ще опитаме да повторим това и във втората среща. ЦСКА е отбор, който е много силен в атака и затова ние трябва да внимаваме много в защита. Имаме едно наум и ще внимаваме", каза Билек на брифинга преди мача.

"За нас е допълнителна мотивация и радост, че не допуснахме гол. Имаме момчета, които нямат европейски опит, но са готови за всеки възможен изход от този мач. Позитивните резултати в последни време ни дават допълнителна инерция да се представим добре", заяви още чешкият специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мето

    6 3 Отговор
    Хубава шега..ЦСКА са трагични в атака. Може би щото нямат вкаран гол са толкова силни в атака.
  • 2 Ловеч

    4 2 Отговор
    Литекс, литекс...айде наще!