Last news in Fakti

29 Август, 2021 11:57 1 780 9

Наставникът на Левски: Паузата идва в чудесен момент

  • симов-
  • левски-
  • пауза-
  • първенство-
  • победа-
  • берое

"Има играчи, които трябва да наваксат във физическата подготовка", заяви Тодор Симов

Наставникът на Левски: Паузата идва в чудесен момент - 1
Снимка: levski.bg

Треньорът на Левски Тодор Симов похвали играчите си след победата с 2:1 срещу Берое в пореден мач от шестия кръг в efbet Лига. Според него паузата за националните отбори идва в точния момент за "сините".

"Решаващо беше желанието на играчите да спечелим мача след червения картон. 2:0 беше много тежък резултат за задържане в такава ситуацията. Себераздаването беше в основата на успеха. Идеята беше да елиминираме силните страни на съперника и докато бяхме с 11 се справяхме добре. Те нямаха положения пред нашата врата. В треньорската професия трябва винаги да си готов за всичко. Трябва да даваш максимума“, сподели Симов след мача.

"За нас паузата идва в чудесен момент. Има играчи, които трябва да наваксат във физическата подготовка. Имаме нужда от още дълбочина в отбора. На много позиции нямаме алтернативи. Ако някой дойде, ще е добре дошло. Ръководството ще реши всичко, аз съм готов да помогна с каквото мога“, добави наставникът на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    6 3 Отговор
    Тя тази година все ще е чудесен момент. Ако може и първенсвото да е нулево без изпадащи.
  • 2 СЕГА

    4 1 Отговор
    Този треньор е младо момче, липсва му оптит. Може би трябва да му се даде шанс да натрупа опит, да се развие, да покаже качествата си. Примерно пловин една година. И без това при сегашните проблеми, ако Левски се класива в първите 7 ще е успех. Сега е момента и да се издирят млади евтини игачи. И тогава да се преценява дали треньора да продължи или не. Няма никаква гаранция, че някой стар опитен треньор ще се справят по-добре. Те вече са изградили име, и повечето стари треньори лежат на стари лаври, без даправят каквото и да е.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 1234

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "СЕГА":

    По добре този отколкото Херо.
  • 4 Левскар

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "СЕГА":

    Аиде стига вече млад и неопитен треньор с млади играчи. Тези играчи какво ще научат от това момче как да си бъркат в носа ли? Или да си правят селфита? На нас ни трябва опитен треньор и не за някакви резултати а за да сформира един отбор. Иначе ще минат 2 мача, ще мине ентосиазъмът и няма да имаме нищо.

    Коментиран от #8

  • 5 Cska

    2 2 Отговор
    Мъри ще дойде след нова година.

    Коментиран от #9

  • 6 Хаха

    4 6 Отговор
    За Лесни най добре паузи до безкрай. Така ще имат повече време да просят пари.
  • 7 Подуямие

    5 5 Отговор
    Ура пауза ,коментират играчите ,ще си лъскане бастуна в къщи , не в съблекалнята до Валери.
  • 8 Раев

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    На вас на този етап ви трябват хора, съгласни да работят без пари, ама наистина да работят, а не просто да отбиват времето. Поне докато не ме подгоните накрая мене. Ала засега трайте, че съм планирал да пробвам още няколко шмекерийки, да мога да си изплатя дълговете към казината.
  • 9 Бухахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Cska":

    И за какво? Та да се удари по главата, да се покръсти и пак по живо, по здраво, да си обере крушите преди още журналистите да са го видяли...