Last news in Fakti

30 Август, 2021 15:16 2 157 14

Наско Сираков: Мъри иска да се върне! С този договор на „Герена“ няма да потече златен дъжд!

  • наско сираков-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • спонсор

Босът на сините допълни, че ще проведе разговор с Мъри в сряда, когато ще се изяснят нещата дали той ще поеме отново родния гранд

Наско Сираков: Мъри иска да се върне! С този договор на „Герена“ няма да потече златен дъжд! - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Насто Сираков е убеден, че Станимир Стоилов иска да се върне на “Герена”. Босът на сините допълни, че ще проведе разговор с Мъри в сряда, когато ще се изяснят нещата дали той ще поеме отново родния гранд.

“Изключително съм благодарен за разширяването на партньоорството ни с “Палмсбет”. Веднага трябва да кажа, че с разширяването няма да потече “златен” дъжд и “реки” от пари. В разговорите, които сме провели, смятаме, че правилната работа и достигането до най-голям брой привърженици ще донесе повече пари, отколкото спонсорския договор. Работим в тази посока.

И в НС, и в УС ще има представители на партньорите ни. Не става въпрос само да влязат един пари в клуба от спонсорски договор. Става въпрос в краткросрочен и най-вече в дългосрочен план да доведат до дивиденти”, окментира Сиарков новия договор за спонсорство.

“Проведох разговор със Станимир Стоилов. На този етап той е единственият ни избор и алтернатива. В сряда ще имаме разговор с Мъри - и аз, и Лъчо. Ще седнем тримата да решим как ще продължим оттук нататък. Най-вече да го запознаем как ще бъде структуриран и как ще се развива клубът в бъдеще. Убеден съм, че неговото огромно желание е да се завърне в родния си футболен клуб и ще започне нова “Синя приказка”.

Мъри не е поставял никакви условия. Вълнува го да има някаква, поне минимална, сигурност каквато нямаше миналата година. Въобще не е ставало дума за пари.

Аз съм му обяснил какво е моментното състояние на клуба и той го знае. Казал съм му, че той може да е детонатора, в положителен смисъл, за избухване на синята бомба. Няма треньор, който да има по-голямо доверие. Повече трябва да се мисли как да се помогне на Левски. Сигурен съм, че клубът малко по малко ще започне да се надига от дъното, където се намира сега”, допълни Сираков относно преговорите със Станимир Стоилов.

“Истината е, че имаме голяма нужда от човешки ресурс. Имаме натрупани задължения към персонал, треньори в школата и футболистите, които ще се стремим да изчистим. Но не мисля, че имаме някакво належащо супер плащане.

За Изпълнителен директор водим разговори. Искам до десетна дни този въпрос да сме го решили. Не, че не съм доволен от г-н Баждеков как си върши работата. Но той има нужда от заслужена почивка. Смятам, че ако стигнем до този край Станимир Стоилов да поеме отбора, той ще съчетава и длъжността спортен директор.

Вярвам и се надявам, че това ще се случи”, добави собственикът на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изстрадал фен

    9 0 Отговор
    Готов съм всички да ви посипя със златен дъжд след като съм пил 2 литра бира

    Коментиран от #3, #11

  • 2 Дедо Пенс

    5 1 Отговор
    €€€€€€€€ нямате за Мъри🎃
  • 3 Фершел

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Изстрадал фен":

    От кака Илиана
  • 4 към феновете

    9 3 Отговор
    каквото е гешев за прокуратурата,такъв е сираков за Левски!

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    7 11 Отговор

    До коментар #4 от "към феновете":

    Сираков е ЛЕВСКАР и прави всичко възможно да спаси отбора , а не като Стоичков далавера с Ганчев и ТИРЕ - МЕНТЕ - Етрополе - Микре.

    Коментиран от #7, #10

  • 6 Бибитко

    8 3 Отговор
    Наско Раев все е "сигурен" и все се намира в батака до шия. Засега Бойко Борисов продължава да плаща, за да се отблагодари за услугите на Илианчето Раева, но все пак нейната поувехнала розичка не е от злато.
  • 7 гуведу

    5 6 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    тъпо подуенско гуведу обора от подуене отдавна не е автентичния лефски ,а е евроидиотска сбирщина от дрогирани наркоманчета самозадоволяващи се пред публика

    Коментиран от #9

  • 8 Пешо

    5 4 Отговор
    Мъри трябва да е откачил за да става треньор на фалирал отбор. Раев само залъгва феновете че Левски е отбор и имат спонсори но не казва че дължат 33млн. Кой ще ги връща.
  • 9 Левски 1914

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "гуведу":

    Единствения отбор който до сега е ФАЛИРАЛ е цска на 09 09 2016г.
  • 10 Иво

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Що плачете на чужди гробища. Левски няма такъв отбор🐂🐂🐂🐂🐂🐂
  • 11 ГЕРЕН

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Изстрадал фен":

    ЗА ДА ЗАБРАВЯ ТЕЗ МЪКИ МИ
    ТРЯБВАТ 300 ЛИТРА РАКИЯ. И ЛОШОТО Е, ЧЕ ГИ НЯМАМ. ЗА
    ТАНАС ДЕТ СЕ КАЗВА ИЛИ "ХУБАВО"
    ИЛИ НИЩО. ВРЕМЕ Е ДА СИ СЪБЕРЕ
    БАГАЖА. ИЛИ ТРИ МЕСЕЦА ПРОБНИ.
    МНОГО ГОВОРИ В НАЧАЛОТО ПОСЛЕ СПРЯ ДА ГОВОРИ И НА КРАЯ СЕ ХВАНА КЪТ ДАВЕЩИЯТ СЕ ЗА СЛАМКА.
  • 12 Великия син неудачник

    3 3 Отговор
    Хайде пак" привърженици" Раев вече е подготвил новите виртуални билети за участието на лефски в груповата фаза на Шампионска лига сезон 2054/2055 муахахаха
  • 13 Осъм 8

    4 1 Отговор
    Още ги боли повечето оранжеви мухльовци защото гн.Г.Г. ги фалира.Е колкото и да се пените великия ЛЕВСКИ няма да фалира,да взима чужди лицензи,синдици....а Сираков го оставете,нали си имате тюрбан идол с паметник в Борисовата градина.
  • 14 Хитрец

    0 0 Отговор
    Наско да даде акциите на фановете и да намери други балъци да му плащат сафарито в Африка или жена му дето яко цица държавни пари от гимнастиката. Мъри нищо няма да направи защото не е вълшебник и с мижав бюджет и шиптар няма да може да купи.