Last news in Fakti

31 Август, 2021 10:23 4 244 9

Стана ясно какво е предложението на Сираков към Мъри

  • наско сираков-
  • левски-
  • станимир стоилов

Идеята е Мъри да вземе цялата спортно-техническа власт

Стана ясно какво е предложението на Сираков към Мъри - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов ще бъде и спортен директор на Левски, ако приеме да се завърне в клуба. Това ще е предложението, което Наско Сираков и представители на новия генерален спонсор на клуба ще направят към треньора.

Идеята е Мъри да вземе цялата спортно-техническа власт. Шансовете това да се случи значително се увеличиха, след като най-накрая клубът подписа дългосрочен спонсорски договор.

Чрез него хем ще се гарантира финансовото състояние на Левски, хем ще се върви към преструктурирането на целия клуб. Наско Сираков призна, че се планира Стоилов да вземе и двете длъжности.

"За спортен директор не сме мислили. Ако стигнем до положителна развръзка с Мъри, той ще съвместява тази функция", заяви Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе умен съм ве

    7 0 Отговор
    Че то спортен директор в Левски не е имало от 10 години сигурно
  • 2 Интервю

    7 0 Отговор
    Абе факти вие майтап ли си правите с нас:). Вземате едно интервю от вчера и пускате по едно изречение на час. Не можахте ли да го пуснете в една новина всичко? Който се интересува интервюто го има в сайта на Левски.

    Коментиран от #5

  • 3 Сираков му каза

    3 4 Отговор
    Айде де ! Пари нема да действаме
  • 4 Гост

    0 3 Отговор
    Хем-хем... четох за някакви 7 милиона... това само за заплатките няма да стигне, а пък ако решат и удръжки да плащат както се полага...
  • 5 Левски 1914

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Интервю":

    Те всеки ден си правят майтап на 09 09 стават 5 години от както цска ФАЛИРА и го няма , а те продължават да си фантазират , че Литекс с ТИРЕ обединен с Етрополе е ФАЛИРАЛИЯ отбор

    Коментиран от #7

  • 6 Левскар

    9 2 Отговор
    Чавдар етрополе е създаден през 1922 г. под името Балкан. Преструктуриран е на „ПФК ЦСКА – 1948“ АД на 1 юни 2016 и е слят с ПФК Литекс Ловеч 1921, който се е преструктурирал на „ПФК ЦСКА – София“ ЕАД.
    Акционерното участие е по 38,5% за Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, а 20% са на Христо Стоичков. Останалите 3% са на дребни акционери от "Чавдар".
    Христо Стоичков е присъствал на събранието и лично е подписал всички документи.
    Сега да обобщим с парите на Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стойчков и въпреки това фалират ЦСКА да не си платят няколко милиона??? А ние феновете на Левски с наши пари спасихме нашият си отбор, безкоментар!!!
  • 7 Бай Стою касапина

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    А ти си фантазираш, че си на почивка в Родопите, но всъщност си в панелката на седмия етаж, жулиш пластмасова бира и тролиш за да изкараш за още една боца. Дано до довечера ги заработиш тия два, три лева. Напъни се яко!

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Стою касапина":

    Прибрах се на село в планината вечер става студено и там се пие вино.

    Коментиран от #9

  • 9 Бай Стою касапина

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Вярвай си. Аз пък съм на Малдивите с две котета, двайсетгодишни и наддигам коктейли. 😂😂😂На Малдивите, ама друг път.