Last news in Fakti

30 Август, 2021 17:30 1 469 1

БФС обяви нов спонсор

  • бфс-
  • спонсор-
  • национален отбор-
  • борислав михайлов

Българският футболен съюз благодари за огромното доверие от страна на толкова сериозен и познат бранд, символ на качеството в производството на автомобили

БФС обяви нов спонсор - 1

С атрактивно събитие в Национална футболна база „Бояна“ бе обявено официалното партньорство между Българския футболен съюз и Порше БГ ЕООД, ексклузивен вносител на Volkswagen за страната.

Представителите на медиите и гостите на събитието имаха възможност да разгледат най-новите модели от портфолиото на световноизвестната марка, сред които ID.3 и ID.4, а ключови футболисти от селекцията на националния треньор Ясен Петров участваха в специална игра с награди – мини копия на автомобили Volkswagen.

БФС обяви нов спонсор

„Българският футболен съюз благодари за огромното доверие от страна на толкова сериозен и познат бранд, символ на качеството в производството на автомобили. Самият факт, че Volkswagen е партньор на УЕФА и основен спонсор на наскоро завършилото Европейско първенство, говори както за стойността на марката, така и за отношението ѝ към футбола“, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

БФС обяви нов спонсор

Управителят на Порше БГ Маркус Татцер пък представи двата нови модела и пожела успех на Българския футболен съюз и на националния отбор на България в предстоящите квалификационни срещи на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поназнайващ

    2 0 Отговор
    Пак ПиАр за перуката, ама кофти резултат