Last news in Fakti

30 Август, 2021 15:32 1 957 3

Лъчезар Петров: Трудно е да се определи какъв бюджет ще е необходим, за да бъде стабилен Левски

  • лъчезар петров-
  • левски-
  • спонсор-
  • наско сираков

Искаме да стабилизираме структурите на клуба и да го върнем там, където му е мястото

Лъчезар Петров: Трудно е да се определи какъв бюджет ще е необходим, за да бъде стабилен Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Изпълнителният директор на Палмс Бет Лъчезар Петров разкри плановете на компанията за изграждане на нови структури в Левски, чрез които клубът да си стъпи твърдо на краката и да заработи като функциониращ бизнес. Той и Наско Сираков дадоха пресконференция по случай сключването на договор за генерално спонсорство между двете страни.

„Надявам се Левски отново да заработи не само на терена, но и извън него, защото едно без другото е невъзможно. Искаме да стабилизираме структурите на клуба и да го върнем там, където му е мястото“, започна Петров.

„Ще запазим финансовите условия като конфиденциална информация, срокът е 5 години. Целта е да изградим добра структура. Ще представим план пред акционерното събрание в утрешния ден с всички детайли по осъществяването на намеренията", продължи директорът.

„Запознахме се с финансовата картина в Левски преди да подпишем договора. Ще бъде изготвен финансов и погасителен план за всички належащи задължения. Има и ежедневни разходи, които са важни за служителите, които разчитат на тях. Ще се помъчим да променим модела, който включваше фокус само върху спортно-техническия аспект. Твърде малко внимание беше отделено на административната част. Футболният клуб е бизнес и той трябва да бъде организиран така, за да не изпитва финансови затруднения“.

„Към момента няма да придобиваме акции в клуба. Ще участваме при вземането на решенията. Ще присъствам на срещата със Станимир Стоилов, за да разкрием плана за бъдещето на клуба. Надявам се да постигнем успех“.

„Трудно е да се определи какъв бюджет ще е необходим, за да бъде стабилен клубът. Особено имайки предвид привличането на ново треньорско ръководството и нови състезатели. Ще трябва да се пресметне допълнително разходът. Имаме определен бюджет, залегнат в договора, но ще търсим разширяване на бизнес аспектите в клуба, за да се привлекат нови спонсори. Ние ще поемем възнагражденията на клубните служители в Левски".

"Ние имаме история с Левски и вероятно клубът също има полза от такова партньорство. Не е тайна, че фенската маса на Левски е половин България. Партньорството е взаимно изгодно и за двете страни, не е само ние да спасяваме Левски", завърши директорът на хазартната компания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    2 0 Отговор
    КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ ТОЙ ВЗИМА
    РЕШЕНИЯТА... НИЕ ВИДЯХМЕ ЗА ДВЕ ГОД. ЩО РЕШЕНИЯ ВЗЕ ТОЗ КАУН.
    ВИЕ СТЕ ДОКАЗАНА ФИРМА. ЗА
    ТОВА ДЕЙСТВАЙ ТЕ. С БЪЛГАРИ
    И ДОКАЗАНИ ЧУЖДЕНЦИ.
  • 2 Върл уефскар

    2 6 Отговор
    При така създалата ситуация мястото на великия син коптор е в регионалната лига. За там ще ви е нужен скромен бюджет!
  • 3 Левскар

    4 0 Отговор
    Айде Мъри идваи и дс ги почваме етрополе😄.