Last news in Fakti

31 Август, 2021 15:57 2 736 3

Мартин Стоев: Момчетата от юношеския национален тим по волейбол израснаха пред очите ми

  • стоев-
  • полуфинал-
  • световно първенство-
  • национален отбор-
  • волейбол-
  • юноши-
  • израстване

"Предстои ни полуфинал, ще гледаме да се подготвим максимално добре и дано да победим", заяви наставникът на юношите

Мартин Стоев: Момчетата от юношеския национален тим по волейбол израснаха пред очите ми - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на юношеския тим по волейбол Мартин Стоев даде специално интервю за Дарик радио и dsport след успеха на отбора му с 3:2 над Италия и класирането за полуфиналите на Световното първенство в Техеран. Специалистът бе много щастлив от постигнатото, като обяви, че този тим е израснал пред очите му и поради тази причина е от голямо значение за него.

"Много се радваме от този успех. Това ни беше целта. Когато я постигнеш е естествено да се радваш. Много искахме да спечелим и се получи. Просто се радвах на момента".

"Момчетата издържаха. Знаехме, че италианския отбор не ти дава много точки гратис. Радостното е, че в края на четвъртия и петия гейм се получи това, което се бяхме разбрали. Имаше едно съдийско отсъждане, което ни ощети и можеше да загубим мача заради него".

"Мисля, че момчетата не направиха най-добрия си мач. Важното е, че хората, които влязоха помогнаха доста. Искахме да намалим грешките и заложихме на блок и защита, а не толкова на силен начален удар".

"Предпочитания нямаме, отборите са равностойни. Ще видим кой ще спечели - Бразилия или Русия. Ако са руснаците, ще се опитаме да им върнем за загубата в групите".

"Вече четири години тренирам този отбор. Израснаха пред очите ми тези момчета. Този отбор е от голямо значение за мен".

"Предстои ни полуфинал, ще гледаме да се подготвим максимално добре и дано да победим".

Дарик радио и dsport му пожелаха не медал, както преди 18 години в Техеран (бронз), а повторение на успеха преди 30 години в Кайро – златни медали. Самият Стоев сподели, че и неговите надежди са такива.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нико

    6 0 Отговор
    ТОЛКОВ ли НЯМАМЕ ПАРИ ДА ГИ ИЗЛЪЧВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА У НАС .
  • 2 сила

    2 5 Отговор
    леле това симпатично слабо момче в какъв шопар се е превърнал....спорта не е здраве,запомнете това мили хора
  • 3 Alex

    0 0 Отговор
    Да ви пита човек защо отпечатвате залежала "новина.Та нашите,така да се каже,"кадърни" момченца така се наакаха,че да ни е срам да кажем,че сме българи!Днес е вече 03.09.21г.!