31 Август, 2021 19:45 2 096 10

Батков към Мъри: Ти си рожба на Левски - помогни!

  • батков-
  • мъри-
  • призив-
  • завръщане-
  • треньор-
  • спонсор-
  • общо събрание-
  • левски

"Ако Магнитски ни беше заварил с Георги Попов, разбирайте, че това е гражданска "смърт” за Левски", заяви бившият собственик на "сините"

Батков към Мъри: Ти си рожба на Левски - помогни! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори след края на Общото събрание при „сините”. Той бе ентусиазиран след сбирката на „Герена” и призова какво е нужно, за да може клубът да продължи да съществува стабилно.

"С новия спонсор ще се подобрят рязко маркетинга, мърчъндайзинга, работата с рекламодатели и т.н. Трябва да пестим, да се харчи умерено. Шест години не съм участвал в тези събирания. Как да не подкрепям Сираков? Ако Магнитски не беше заварил Георги Попов, разбирайте, че това е гражданска „смърт” за Левски. Няма вариант да излезеш от този закон, въпреки странните думи на българските съдилища. Това не е тра-ла-ла. Това е най-великата държава, решенията се взимат със служби и подписът е на президента на САЩ. Няма механизъм за излизане, това не е като присъда, която изтърпяваш, реабилитират те и довиждане. Това е до края на дните”.

"Все повече трябва да се опираме на феновете, да се подобри бизнес частта на мениджмънта. За спортните неща не искам да взимам отношение. Там главно наши футболисти искам от школата с много ограничен брой чужденци. Трябва да имат доказани качества и ниски заплати и да получават бонуси за резултати. Това, което направих 2004-а година аз. Тогава намалих наполовина заплатите и вдигнах страшно премиите и следващите две години играчите взеха по 130 хиляди евро на човек заради успехите в Европа. И четвъртфинала в Купа УЕФА и класирането в ШЛ. Като има големи заплати или мениджърът се е договорил за високо условия, оттам насетне – шапка на тояга. Заплатата си тече. Колко такива случаи имаме?”, продължи Батков.

"Мъри Стоилов би трябвало да е голямата новина. Призовавам го – Мъри, ти си рожба на Левски. Клубът е в сериозна ситуация и всички левскари трябва да помагаме.

Беше обсъдено акциите да отидат при феновете. Наско я е обсъждал с Тръста. Той е готов да го направи, но трябва да има ясен механизъм и сигурност. Понеже ние не сме като нашите съседи от югозапад, където всички са пионери. Трябва да вземем пример. Нужен е баланс, а подобен модел е при Валенсия. Имат 100 хиляди члена, но имат нормални органи на управление с правомощие. Ясен е механизмът как се действа. Не е толкова трудно”, завърши Тодор Батков.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манол

    18 2 Отговор
    Не сте ли всички ДС ченета, доносници
  • 2 Тулата

    17 3 Отговор
    Казанът пак е прекалил с първака... каква рожба е Станимир, като дойде от Аскю!

    Коментиран от #8

  • 3 Мъри

    20 3 Отговор
    Още ми дължите пари.
  • 4 мда

    14 0 Отговор
    "Ако Магнитски НИ беше заварил С Георги Попов..." Това са истинските думи на Батков. Иска да каже, че, ако в онзи момент на налагането на санкции на български лица по "Магнитски", Георги Попов, разбирайте Божков, е бил собственик, то и Левски ще попадне под санкции. Това, което сте сложили като заглавие няма никакъв смисъл
  • 5 Бегай !

    7 3 Отговор
    Доносника от ДС пак се иззака.Чупката търлък.
  • 6 3.14К

    8 0 Отговор
    До колкото си спомням, лично Борат изгони Раев и Мъри, а сега го кани. Какво се промени?
  • 7 Левски

    4 1 Отговор
    Крайно време е ДС да не се появява и да не дава мнения и предложения. Той със Сираков и Мъри са от едно котило,затова е настроен доброжелателно. Там други му казват какво да говори на адвокатчето.Стига!!! Сираков махай се!!! Няма полза от теб и твоите”приятелчета”, тласкате отбора към фалит. Ха ха ха какъв си собственик без пари???
  • 8 Подуямие

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тулата":

    Преди това игра в ЦСКА!
  • 9 Перко

    3 0 Отговор
    Станимир Стоилов е от Хасково или хасковско-няма значение...Игра малко в левски,после малко в ЦСКА,където ,между другото,имитираше Пол Гаскойн с прическата си , а и с играта си до някъде-беше плеймейкър.После,след обиколка в чужбина се върна в левски ,като стопер...И Батков да ми вика ,че е кадър на левски !!!
  • 10 Дядото

    3 1 Отговор
    ...НЕМА ТАКАВА СМОТАНА ТРАГИКОМЕДИЯ КАТО ,театрото в Левски...!!! Жалко ама...то който мине от там само крадеше...и то все уж сини кадри , сега се чува че има парици....и очаквам да се появят спасителите отново...като Дани Боримиров и други такива лапачи !