Last news in Fakti

1 Септември, 2021 09:18 2 048 4

Павел Колев се оплака вчера от липсата на подкрепа

  • павел колев-
  • левски

Колев не се яви на заседанието, защото бил болен

Павел Колев се оплака вчера от липсата на подкрепа - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вече изпълнителен директор на Левски Павел Колев, се оплака вчера от липсата на подкрепа от страна на Надзорния и Управителния съвет. Освен това той смята, че Наско Сираков е направил грешка с уволнението на Петър Хубчев, което в последствие доведе до проблем в рамките на 1 млн. лева за Левски.

Колев не се яви на заседанието, защото бил болен. Той се включил във видеовръзка. „Говори около час и половина. Нахвърля доста цифри, но никой не разбра точно за какво става въпрос. Имаше и някакви графики, но никой не разбра какво е изобразено на тях“, разкриха участници във вчерашното събрание, цитирани от „Мач Телеграф”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "снайпериста"

    3 1 Отговор
    Кърлеж, глупаците от Уефски така й не го разбраха толкова години!
  • 2 фен

    0 0 Отговор
    Като искате подкрепа,помогите фень.А когато феновете,молят,като трите маймунки сте.
  • 3 чекмедже

    0 0 Отговор
    ОТБОРЪТ на ВЛАСТТА се гърчи ! След като благодетелите и собствениците му са низвергнати. Особено за екземпляри като Борисов и Пеевски ! Никой вече не ги жали тези ......
  • 4 майк ПАТЪН

    0 0 Отговор
    Решение ли е , ако бат Бойко им подхвърли някое кюлче ? Би било , но той го прави само на тези , които го обслужват - мис бикини , мата хари и разни други моми на повикване !