1 Септември, 2021 11:30 1 888 2

Ето кога е следващият мач на Гришо на US Open

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • us open

Двубоят ще стартира от 18:00 часа българско време

Ето кога е следващият мач на Гришо на US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще играе днес срещата си от втория кръг на US Open с Алексей Попирин. Мачът им е първи от програмата на корт №5 в комплекса "Били Джийн Кинг" в Ню Йорк, което означава, че на феновете на Гришо у нас няма да им се налага да стоят будни до късно или да стават рано сутрин. Двубоят ще стартира от 18:00 часа българско време.

Григор е спечелил единствената среща с Попирин. На 5 февруари на подгряващия турнир в Мелбърн българинът се наложи с 6:4, 6:7(5), 6:3.

22-годишният Попирин в момента е на 73-ото място в световната ранглиста. В първи кръг в Ню Йорк той отстрани с 3:1 сета молдовеца Раду Албот - 6:3, 6:7(3), 6:3, 6:3.

Григор Димитров пък елиминира представителя на домакините Сам Рифис с 6:1, 7:6(3), 6:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Да познаеш мач на Григор е по трудно от това да прогнозираш,кога ще се спука балона-Биткойн.Днес видях,че джокович е отишъл в гнездото на змея....Англосаксонците ще направят всичко възможно да го изпратят по рано от финала...Хвала на Джока за смелоста му!първия бая опасен млад англосаксонец от знаме с кръст се изправи днес срещу него.Чака го във 2ри кръг друг..Да му пожелаем успех,а на Григор....Дано,Когато букмейкърите дадат за противника му коефициент 15...По време на срещата не загуби...
  • 2 попара

    0 0 Отговор
    Дали Алексей Попирин няма да стане Попарин за Гришока?