Last news in Fakti

10 Септември, 2021 16:13 1 848 3

Ето срещу кого ще излязат "волейболните ни лъвове" на 1/8-финалите в Евроволей 2021

  • евроволей 2021-
  • 1/8-финал-
  • българия-германия

По всяка вероятност двубоят ще бъде в неделя, 12 септември, от 20:00 часа българско време в Острава

Ето срещу кого ще излязат "волейболните ни лъвове" на 1/8-финалите в Евроволей 2021 - 1

България ще се изправи срещу Германия на 1/8-финалите на Евроволей 2021. Това стана ясно, след като Италия се наложи над домакините от Чехия с 3:1 гейма в последния мач от Група В на първенството.

"Лъвовете", които биха Беларус също с 3:1 гейма в директен сблъсък за продължаване напред, останаха на 3-о място в крайното класиране с 3 победи, 2 загуби и 8 точки.

По всяка вероятност двубоят ще бъде в неделя, 12 септември, от 20:00 часа българско време в Острава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Офффф

    4 4 Отговор
    Пак ще се гърчим в агония! Нашите са като вековни дъбове, враснали се в полето! Мъкаааааа! Викам, що не залепят на жените по една брада и да ги заместят, да не беше такъв срам!?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Няма ли

    0 0 Отговор
    най-после да спрете с тези животински идентификации? Лъвове, лъвици... Припомням - обичай на лъвовете е да мълзелуват , а лъвиците са сред животните с безкрайна сексуалност. Е, това позитивно ли е?