10 Септември, 2021 21:05 2 501 4

Цветан Соколов с призив към волейболните фенове в България

  • цветан соколов-
  • българия-германия-
  • евроволей 2021

"Подкрепете ни, стискайте ни палци и бъдете с нас“, написа диагоналът на България

Цветан Соколов с призив към волейболните фенове в България - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Капитанът на националния отбор по волейбол Цветан Соколов призова за подкрепа на тима ни в осминафиналния сблъсък на Евроволей 2021 срещу Германия в неделя.

„Здравейте на всички. Поздрави от Острава. Искам да благодаря на абсолютно всички, които ни подкрепят. Да се надяваме, че ще ги зарадваме с още една победа срещу Германия. Подкрепете ни, стискайте ни палци и бъдете с нас“, призова Соколов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sandocan

    6 0 Отговор
    Сандокан подкрепя.Мачкайге.
  • 2 ЕХАА

    11 0 Отговор
    УСПЕХ БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ ! СТИСКАМЕ ВИ ПАЛЦИ !!! УСПЕХ !!!
  • 3 шоп

    1 1 Отговор
    българите искат да подкрепят волейболисти с характер с хъс за победа.
    след фиаското на лигата на нациите не сте подобрили нито един елемент от играта който ви куцаше там.голями мъже биете сервиз като баби нямате посрещане слаби сте в защита не знаете къде да застанете когато противника атакува най-лошото не изпитвате никаква радост от играта волейбол.отишли сте в острава на разходка.никакви амбиции за победа.само с ХАЙДЕ не става.махайте се отбългарския волейбол и да идват момчетата на Марто.
  • 4 Михаил

    1 0 Отговор
    Обременени сте. Личи ви. Не се стараете.
    Не мислите за нас докато играете, а ние отделяме 2 часа от времето си за да ви гледаме. Не е честно.