Last news in Fakti

10 Септември, 2021 20:46 1 516 0

Треньорът на Лестър даде интервю пред българска медия

  • брендън роджърс-
  • лестър

"Когато играеш срещу Манчестър Сити, трябва да си много концентриран", каза Брендън Роджърс пред Нова телевизия

Треньорът на Лестър даде интервю пред българска медия - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мениджърът на Лестър - Брендън Роджърс, сподели пред Нова телевизия очакванията си от предстоящия сблъсък с Манчестър Сити и коментира представянето на "лисиците" до момента.

"Мисля, че направихме солиден старт. Две победи от три мача в шампионата, победа за Къмюнити Шийлд - това носи хубаво усещане", призна Роджърс пред българската медия.

"Когато играеш срещу Манчестър Сити, трябва да си много концентриран. Трябва да можеш да бягаш, да бягаш и отново да бягаш заради качеството в техния отбор. Наслаждавам се на предизвикателството да играем срещу този тим, нямам търпение за мача през уикенда."

"Нямаме ресурсите да се борим с клубовете от Топ 4, но можем да се състезаваме с тях на футболния терен. Надявам се, че го показваме през последните години. Ман Сити може би е най-добрият отбор, когато владее топката."

"Играем футбол, какъвто се надяваме, че хората ще харесат. Надявам се, че феновете в България се радват на това, което виждат", заяви Роджърс.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА