Last news in Fakti

13 Септември, 2021 12:55 1 876 0

Дортмунд скочи на шеф на Байерн: За какъв се мисли Салихамиджич?

  • хасан салихамиджич-
  • байерн мюнхен-
  • борусия дортмунд-
  • марко ройс

Той трябва да си мълчи и да говори само за неща, свързани с Байерн

Дортмунд скочи на шеф на Байерн: За какъв се мисли Салихамиджич? - 1
Снимка: БГНЕС

От Борусия Дортмунд реагираха остро на коментара на спортния директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич по адрес на Марко Ройс. Капитанът на “жълто-черните” беше разкритикуван от въпросния човек, че е поискал да бъде освободен от последния мач на германския национален тим срещу Исландия заради травма, но няколко дни по-късно е бил титуляр на клубно ниво в Бундеслигата.

“За какъв в действителност се мисли Салихамиджич? Той трябва да си мълчи и да говори само за неща, свързани с Байерн”, реагира гневно спортният директор на Борусия Михаел Цорк, цитиран от “Кикер”.

В изминалия кръг Марко Ройс изкара пълни 90 минути за Дортмунд при трудния успех с 4:3 над Байер (Леверкузен). По същото време шампионите далеч по-лесно надвиха РБ (Лайпциг) с 4:1.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА