Last news in Fakti

13 Септември, 2021 19:15 2 387 5

Пранди коментира дали остава начело на България

  • силвано пранди-
  • българия-
  • евроволей 2021

"Договорът ми с федерацията изтича през 2022 г. Всичко е в техни ръцe", заяви опитният волейболен специалист

Пранди коментира дали остава начело на България - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България - Силвано Пранди, не беше доволен от представянето на Евроволей 2021. България отпадна на осминафиналите след загуба от Германия.

Италианският специалист заяви, че от Българската федерация ще решат дали ще продължат да разчитат на него в бъдеще.

"Кой не греши?! Всеки, който работи, допуска грешки, но това е животът. Решението за бъдещето ми не трябва да го взимам аз. Договорът ми с федерацията изтича през 2022 г. Всичко е в техни ръце. Зависи те какво ще решат", заяви Пранди.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бени

    3 1 Отговор
    Хамилтон не остави място на Макс избутвайки го към високия бордюр с висока скорост, като резултат Макс му се качи на главата, а Мавъра се опитваше да потегли въпреки болида върху главата си.
  • 2 Българин

    7 1 Отговор
    Що бе, остани за да ни забавляваш. Бе треньор на жените, сега на мъжете, стани и на трансжендърите
  • 3 ДърТ

    6 1 Отговор
    По-добре да си оди!
  • 4 коментатор

    7 1 Отговор
    КАКВ0 САМО КВАКАШ.....ОТКАКТО СИ С ОТБОРА САМО ГРЕШКИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ. ПОНЕЖЕ В ИТАЛИЯ НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА ЗА ТРЕНЬОР ...НО ПЪК ДЕБЕЛОТО МОМЧЕ ОТ РУСЕ ТЕ ОБИЧА, ВЗЕМЕТЕ СЕ И БЕГОМ КЪМ ИТАЛИЯ
  • 5 Току що

    1 2 Отговор
    Чехия разби Франция... А Словения - с почти неизвестни момчета - се справи с Хърватия... видяхме и къде е Турция, въпреки че загули от Сърбия... Къде сме ние - измислени лъвове, лъвици ...?