Last news in Fakti

15 Септември, 2021 20:56 1 904 4

Италия размаза Германия на Евроволей 2021

  • евроволей 2021-
  • италиа-германия-
  • 3:0

В нито един от общо трите гейма германците не достигнаха 20-та точка

Италия размаза Германия на Евроволей 2021 - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Волейболистите от националния отбор на Италия се класираха на полуфинал на европейското първенство за мъже. "Адзурите" прегазиха Германия с 3:0 (25:13, 25:17, 25:19) пред 1895 зрители в третата 1/4-финална среща в "Остравар Арена" в Острава (Чехия).

Първата част премина под наказателна акция на Италия. Възпитаниците на Фердинандо Де Джорджи доминираха на начален удар и блокада и тотално смазаха възпитаниците на Андреа Джани с 25:13.

Във втората част "Скуадра адзура" продължи да диктува събитията на игрището. Вторият диагонал на Германия Линус Вебер остана на игрището на мястото на звездата Георг Гроцер, но и неговите усилия не помогнаха много на Бундестима. Алесандро Микелето и съотборниците му бяха неуловими в атака и резултатът отново бе категоричен

Германия успя да поведе с 5:3 в началото на третата част след успешна така на Линус Вебер. Две поредни отигравания в атака на Александро Микелето изведоха Италия напред при 8:7. Германия успя да изравни резултата при 11:11. Даниеле Лавия атакува по диагонала от зона 4 за 12:11. Даниеле Лавия атакува технично по блокада за 15:12. Блокаут на Джулио Пинали и "адзурите" дръпнаха с 19:13. Мориц Карлицек би сервис в аут и това донесе успеха на Италия в третата част с 25:19 и в мача с 3:0 гейма.

Така на полуфинала в събота Италия ще срещне настоящия шампион на Европа - Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    4 2 Отговор
    Значи треньорът ни е италианец. Падаме от Германия странно . После Италия разбива слаба Германия. Само аз ли виждам нещо гнило тук?

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Ъъъъ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТ":

    ама и тренера на Германия е италиано - Андреа Джани. Странно, а?
  • 3 Пдалска нация е бегето

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТ":

    Българският свиркаджииски комплекс към немците
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.