16 Септември, 2021 13:14 1 409 3

Добрите резултати изкачиха България

  • българия-
  • национален отбор-
  • ранглиста

След днешното обновяване на подреждането, нашият тим заема 70-ата позиция с 1354 точки

Добрите резултати изкачиха България  - 1
Снимка: БГНЕС

Добрите резултати на националния отбор на България през този месец бяха отразени в ранглистата на ФИФА, като “лъвовете” прогресираха с пет места.

След днешното обновяване на подреждането, нашият тим заема 70-ата позиция с 1354 точки. Активът на националите се покачи след равенството 1:1 с Италия, победата с 1:0 над Литва и успеха с 4:1 над Грузия.

Така “трикольорите” изпревариха в класацията тимовете на Черна гора, Ирак, Южна Африка, Северна Македония и ЮАР, а точно пред родните футболисти са тези на Ел Салвадор, Албания, ДР Конго, Панама и ОАЕ.

Белгия продължава да държи лидерската позиция, следвана от Бразилия. Англия изпревари Франция с една точка и влезе в топ 3, докато световният шампион вече е четвърти. Останалите отбори в топ 10 са тези на европейския първенец Италия, победителя в Копа Америка - Аржентина, Португалия, Испания, Мексико и Дания.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    9 1 Отговор
    " ... а точно пред родните футболисти са тези на Ел Салвадор, Албания, ДР Конго, Панама и ОАЕ." 🤔🤔🤔 добре , че не сме останали чак след Ел Салвадор, Албания,, ДР Конго, Панама и ОАЕ 😉😉😉
  • 2 Лаик

    3 1 Отговор
    Тази класация е извратена Италия Европейски шампион прави Световен рекорд по това че няма загуба би Белгия и Англия и е на пето място.Има нещо сбъркано в тази класация.Същото се отнася и в известна степен и за Аржентина.
  • 3 Azz

    2 0 Отговор
    Ха така, изпреварили сме Южна Африка и ЮАР... :-))) А аз си мислех, че това е една и съща държава... Ковачев, атласи нямате ли в редакцията?