Last news in Fakti

21 Септември, 2021 18:36 1 294 0

Арда продължава за Купата след класика срещу Ямбол

  • арда-
  • купа на българия-
  • ямбол

Старши треньорът на гостите Георги Чиликов даде почивка на някои титуляри, но все пак заложи и на опитни играчи

Арда продължава за Купата след класика срещу Ямбол - 1
Снимка: БГНЕС

Арда не срещна затруднения като гост на Ямбол. Кърджалии се наложиха с 3:0 в 1/16 финалите за Купата на България. Старши треньорът на гостите Георги Чиликов даде почивка на някои титуляри, но все пак заложи и на опитни играчи.

Натискът на футболистите на Георги Чиликов започна още от самото начало, като в 10-ата минута Ковачев засече топката с глава но неточно. Малко по-късно и Жуниньо се опита да се разпише, но ударът му попадна право в ръцете на вратаря. Иван Коконов сам изработи дузпа в 25-ата минута, която хладнокръвно изпълни и откри резултата. До края на първото полувреме Жуниньо и Руменов отправиха удари към противниковата врата, но резултатът остана непроменен.

След почивката още с първото си докосване на топката в 47-ата минута, Спас Делев прониза вратаря на Ямбол и покачи на 2:0.В 62-ата минута Котев изведе Тилев сам срещу стража на домакините, но ударът му мина в близост до страничната греда. Крайния резултат оформи Тонислав Йорданов след асистенция на Делев в 80-ата минута. Така Арда се класира за 1/8 финалите от турнира за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА