Last news in Fakti

24 Септември, 2021 12:29 2 322 0

Амос Юга се възстанови за Вечното дерби

  • юга-
  • възстановяване-
  • контузия-
  • левски-
  • цска-
  • вечно дерби

Халфът тренира пълноценно, след като изпусна срещите с Рома, Ботев Враца и Хебър

Амос Юга се възстанови за Вечното дерби - 1
Снимка: БГНЕС

Амос Юга се е възстановил от разтежението, което получи срещу Славия и ще е на разположение на Стойчо Младенов за неделното дерби с Левски. Юга вече тренира пълноценно, след като изпусна срещите с Рома, Ботев Враца и Хебър. Другата добра новина в лагера на „червените“ е бързото възстановяване на Тибо Вион. Универсалният футболист се контузи тежко при гръмката победа на ЦСКА над Виктория Пилзен с 3:0.

Французинът ще започне тренировки през паузата за националните отбори в началото на следващия месец. Не толкова добре обаче седи ситуацията с нападателя Бисмарк Чарлс. Героят на ЦСКА от финала за Купата срещу Арда, има усложнения в травмата на коляното и ще се наложи да се възстановява още време. За двубоя с Левски в неделя не е сигурен и Йоан Баи, който се оплаква от силни болки в крака след гостуването във Враца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА