Last news in Fakti

15 Март, 2013 14:35 1 175 0

Важни играчи се завръщат за ЦСКА

  • цска-
  • радуканов-
  • бандаловски-
  • контузени
Важни играчи се завръщат за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов разкри, че контузените допреди няколко дни Иван Бандаловски, Пламен Крачунов и Мишел Платини ще се завърнат в състава на "червените" за мача с Локомотив Пловдив. Шанс да попадне в групата има и неигралият от края на 2011г. Костадин Стоянов. 

"Бандаловски взе участие в тренировката вчера. Платини днес ще тренира. Крачунов тича леко вчера. Днес ще разберем кой от тях ще можем да използваме. Здравето е по-важно от един мач. Костадин Стоянов е в групата, а кой ще играе ще видите утре", каза Радуканов.

"Много ни беше нужна победата онзи ден. Имаше моменти, в които се представихме по-добре. Много минорно беше настроението, но има желание във футболистите. Без самочувствие и настроение трудно се работи. Искаме да променим много неща - физическата подготовка най-вече. Имаме много работа за вършене и в тактическо естество. Най-важното е да започнем да бележим голове и да натрупаме победи. Сега ще има прекъсване заради националните отбори и ще направим лагер. На този етап сме далеч от това, което искаме и което трябва да изглежда отборът. За два дни, ако си мислите, че може да стане нещо. Когато не те държат краката, не те слуша и главата", обясни още наставникът.
 
"Локомотив (Пловдив) е голям отбор, при тях има спокойствие. Треньорът добре си върши работата, събират точки, те са във възходяща. Почиваха през седмицата и играят пред собствена публика.", коментира  следващия съперник на ЦСКА Радуканов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА