Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 11:26 2 812 6

Журналистите гледат Конгреса на БФС без звук

  • бфс-
  • журналисти-
  • конгрес-
  • борислав михайлов-
  • димитър бербатов

Медиите останаха извън залата

Журналистите гледат Конгреса на БФС без звук - 1

Медиите, които отразяват извънредния Конгрес, на който ще се избира шеф на Българския футболен съюз, останаха извън залата.

Проблемът обаче е, че в пресцентъра върви картина, но няма звук. Очаква се журналистите да задават въпроси след Конгреса, но не се знае на базата на каква информация, след като не могат да следят какво се случва в залата. По този начин случващото се в залата остава загадка и за привържениците на българския футбол, които все още се интересуват от него.

Репортер на ФАКТИ предаде, че 483 е броят на делегатите, които са допуснати в залата. За победа на първи тур трябват 242 гласа. Извънредният конгрес на Българския футболен съюз започна в 10:00 часа в зала 1 на Националния дворец на културата. На конгреса ще бъде избрано ръководството на централата, което ще управлява българския футбол в следващите четири години.

Основните конкуренти за президентския пост в БФС са настоящият президент Борислав Михайлов и рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов. Михайлов е начело на българския футбол от 2005-а година насам, като вече изкара четири мандата като президент на родната централа, макар че за година и половина от настоящия си мандат бе в оставка, преди изненадващо да я оттегли в края на април тази година. От своя страна Бербатов, в чийто екип са бившите му съотборници в националния отбор Стилиян Петров и Мартин Петров, както и настоящият член на Изпълкома Петър Величков, проведе активна кампания в последните месеци, в която обиколи България, за да се срещне с почти всички клубове, които са членове на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    36 0 Отговор
    Избори на тъмно,когато е тъмно БФС работи най добре.
  • 2 Ще бъде

    32 2 Отговор
    Изфабрикувана победа на пиянката Михайлов
  • 3 Mpaка

    20 0 Отговор
    Значи работата е ясна,довечера пак са на кръчма

    Коментиран от #5

  • 4 фергюсън

    21 0 Отговор
    Феновете да не дремят ,а да вземат бухал-ките и да оправят футболната мафия, защото ще гледат само 4алга на терена !
  • 5 Бате Боби

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Mpaка":

    Не довечера още сега е отворила
  • 6 Бибитко

    12 0 Отговор
    За съжаление, футболистите, които донесоха на България най-успешното представяне през 1994-та година станаха причина за падението на футбола у нас през последните 16 години. Логично е като няма добри резултати те да подадат оставки и да отстъпят място на по-млади и по-енергични хора, за да променят тягостната картина. Но, уви...