Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 09:45 1 452 1

Чиликов: Има вариант да сме доволни и на равенство с Локомотив Пловдив

  • георги чиликов-
  • арда кърджали-
  • локомотив пловдив

Наставникът на Арда е притеснен от факта, че „смърфовете“ са без успех у дома

Чиликов: Има вариант да сме доволни и на равенство с Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

На Арда Кърджали му предстои тежко гостуване в „Лаута“ на Локомотив Пловдив, а старши-треньорът - Георги Чиликов, призна, че би могъл да се задоволи и с точка от този мач.

Досега лек мач не сме имали. Този също няма да е така. Моите амбициите са големи и искам да победим. В зависимост от развоя на двубоя има вариант, при който да сме доволни и на точка, както стана с Берое“, каза наставникът пред „Мач Телеграф“, цитиран от Kotasport.

„Смърфовете“ са в преследване на първа домакинска победа от началото на сезона, но това по-скоро притеснява Чиликов, защото смята, че отборът ще е много по-мотивиран за успех.

„Кърджалии“ също не могат да се похвалят с особени успехи от старта на кампанията, въпреки страхотния минал сезон. Тимът бележи трудно попадения и на този етап разчита на стабилната си отбрана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alex

    0 0 Отговор
    Гоше,хич не му мисли!Точно сега Сашко се чуди как да ги накара да играят футбол,а не балет!Та,докато се мотаят,гледай твоите да вкарат някой и друг гол,така,между другото...