Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 22:18 1 697 0

Локо Пд и Арда не се победиха, ВАР отмени дузпа за домакините

  • локомотив пловдив-
  • арда кърджали-
  • efbet лига

Токът на "Лаута" спря и двубоят не се игра близо 5 минути

тборите на Локомотив Пловдив и Арда Кърджали не успяха да се победят в изключително равностоен, но не и много интересен мач, завършвайки 0:0 във втория мач от петъчната програма на efbet Лига. Гостите нацелиха греда, а към края на мача токът на стадион спря.

Домакините започнаха малко по-активно, но не стигнаха до особени шансове. В 10-та минута Венсан Марсел проби в наказателното поле, но от малък ъгъл не уцели очертанията на вратата на Иван Караджов.

Десет минути по-късно Димитър Илиев отскочи най-високо в наказателното поле след ъглов удар, но изстрелът му беше слаб.

Постепенно гостите се активизираха и стигнаха до два неточни изстрела на Спас Делев и Александър Георгиев. Димитър Илиев отново засече с глава в 31-та минута, но отново за Караджов нямаше проблеми.

В 38-та минута Спас Делев напредна отляво и стреля с към далечния ъгъл на Рейдър, но топката мина на сантиметри покрай гредата. В последните секунди "смърфовете" стигнаха и до най-голямото положение на полувремето. След центриране от пряк свободен удар Димитър Илиев отклони топката, но Иван Караджов спаси с вещина.

В началото на второто полувреме домакините започнаха по-силно и имаха чудесен шанс. След атака по крилото на Венсан Марсел той успя да центрира на Бирсент Карагарен, който стреля, но топката мина покрай вратата на Караджов.

В 56-та минута дойде и първият много спорен съдийски момент в мача. Главният съдия отсъди спорна дузпа за Локо Пд, но след проверка на ВАР наказателният удар беше отменен, като решението беше по-скоро правилно.

В 70-та минута дойде и най-голямото положение за гостите в мача. След голямо разбъркване в наказателното поле Спас Делев стреля, след което топката стигна до Алекс Петков, който нацели дясната греда на вратата на Лукас Рейдър.

В 83-ата минута токът на стадион "Локомотив" спря и двубоят не се игра близо 5 минути. В 87-та минута играта беше подновена с удар от голямо разстояние на Пламен Крумов, но доста неточно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА