15 Октомври, 2021 12:30 2 772 1

Франсис Нгану: Редно ли е да взимам пари назаем, за да тренирам?!

  • франсис нгану-
  • ufc

Шампионът на UFC е бесен, че не получава това, което смята, че заслужава

Франсис Нгану: Редно ли е да взимам пари назаем, за да тренирам?! - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът в тежка категория на UFC - Франсис Нгану, е поредният топ боец, който възропта срещу възнаграждението, което организацията му осигурява. Той дори призна, че му се налага да взема пари назаем, за да си плаща подготовката преди мачовете.

Какво искам ли? Като за начало, искам UFC да започне да се отнася с уважение към мен. Не искам нищо повече от уважението, което съм заслужил. Постигнал съм успехите си с труд и воля. Нищо не ми е подарено. Нашият спорт е много по-труден от бокса. Не би трябвало да искам пари назаем, за да мога да организирам тренировъчния си лагер, не мислите ли?! Рано или късно ще се пробвам в бокса, защото там заплащането е много по-добро“, каза Нгану пред ESPN.

Нигериецът с френски паспорт е изумен от парите, които Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър прибраха след третия си мач на боксовия ринг. Те се равняват на десетки милиони долари, докато в смесените бойни изкуства рядко наградата надхвърля няколко-стотин хиляди.

35-годишният Франсис Нгану не отхвърли възможността да се пробва на професионалния боксов ринг, ако ситуацията в UFC не се промени скоро за него.

Той ще има възможност да направи първа защита на титлата си срещу Сирил Ган през януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дейна Уайт

    1 1 Отговор
    Много пари ви давам ,но накрая ще направя така, пак вие да ми дължите пари.Всичко е пари.Даже и чистачката която ви чисти тоалетната в залата ,също иска заплата.