Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 10:27 5 065 17

Уайлдър не се предава - поиска нов мач с Фюри

  • тайсън фюри-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс

35-годишният американец още не се е възстановил от боя, който отнесе в Лас Вегас, но изглежда ще потърси начин да се качи още веднъж срещу „Циганския крал“

Уайлдър не се предава - поиска нов мач с Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър, който на 9 октомври допусна втора поредна загуба с нокаут от Тайсън Фюри, е поискал четвърти двубой с шампиона на WBC!

35-годишният американец още не се е възстановил от боя, който отнесе в Лас Вегас, но изглежда ще потърси начин да се качи още веднъж срещу „Циганския крал“. Според думите на един от неговите промоутъри – Шели Финкел обаче, амбицията на Уайлдър ще бъде охладена.

„Дионтей говори с мен за още един мач с Тайсън. Той е боец, не се предава, истински воин. Наясно сме обаче, че такава среща не може да се проведе сега. Тя наистина стои в нашето съзнание, но в малко по-обозримо бъдеще“, обясни ситуацията Финкел, цитиран от Boec.bg.

По думите му, Дионтей ще изиграе поне един или два мача, със силни съперници, преди отново да предизвика Фюри. „Не мисля, че хората искат да видят още един такъв двубой, точно сега. Има да се организират други мачове преди него, но нека да сме реалисти – освен битки с Джошуа и Усик, няма друг, който да е достоен за мач с Фюри. Остава отново Дионтей“.

Финкел коментира и поражението на Уайлдър отпреди 10-ина дни. „Още в началото на срещата, може би в третия рунд, той бе ударен в ухото и отново загуби баланса си. Краката спряха да го слушат. Малко по-късно счупи и костица на пръста на дясната си ръка. С тези травми бе героизъм да издържи до 11-ия рунд“, каза още Финкел.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    52 4 Отговор
    Ако иска да набие някой да си поръча мач с Пулев. Другите така правят!
  • 2 Българин

    21 2 Отговор
    Бит умора няма!
  • 3 един от многото

    25 7 Отговор
    Мазохист , от време оно , свикнало да бере памук и да го налагат!
  • 4 Фюри

    27 4 Отговор
    На черния май му хареса да го пердаша.
  • 5 Лост

    22 3 Отговор
    Мексиканчето го чака. Ще намали малко храната и ще му надуе шиника.
  • 6 Пулев

    12 3 Отговор
    Ай стига с тоя Уайлдър , и други чакаме ..........

    Коментиран от #10

  • 7 ААА

    8 2 Отговор
    Знаем , че бокса е най мъжкият спорт , но това вече е мазохизъм.

    Коментиран от #11

  • 8 vasik atanasova

    9 20 Отговор
    фьори беше нокалтиран съдията го подпря пак
    не на 10 а на 11 се изправи беше броено с хронометър
    лягаше върху уалдер и го прегръщаше като мечка

    Коментиран от #13, #17

  • 9 Роко

    12 4 Отговор
    Тоя взе да става толкова смешен колкото наш Пульо. Колко пъти трябва да го спукат от бой че да се кротне?
  • 10 Роко

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пулев":

    А нема нужда повече да се излагаш на последния мач беше като боксова круша.
  • 11 Роко

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "ААА":

    Не е мазохизъм. Просто когато си свикнал с уговорените мачове че винаги побеждаваш и е кофти когато ти набият канчето. И почна да си търси оправдания то не бяха дефектни ръкавици (чудя се от къде ми е познато..... а да наш Пульо се оправда за загубата с това) и кво ли още не. Ама колкото и да се оправдава бития си е бит единствено разваля имиджа който беше изградил на мъжко момче издигнал се от калта с много труд и без да се оплаква
  • 12 Чичо Пичо

    4 1 Отговор
    Да ви го натряскам стабилно .
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 В е л и к и я

    7 0 Отговор
    Уайлдър определено носи на бой повече от Пулев ....!
  • 15 Ацо

    4 0 Отговор
    Бий ме ,обичам те!.....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Hellish

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "vasik atanasova":

    Бксьорите не се изправят след 10 секунди аслед отброяване до 10. Това на няколко пъти се коментира и в първият им двубой. Боксьора слуша и реагира на отброяването. За да започне то бързо съперникът му трябва даотиде в неотралният ъгъл. Затова когато го изсипеш ако си умен веднага се дърпаш за да може съдиата да започне да отброява. Фюри се изправяше всеки път на осем и изглеждаше адекватен. Може би си е давал възможност да се съвземе. Все пак в момента в който се изправиш и съдията те огледа се казва FIGHT и големият лош човек с юмруците те връхлита отново. Нормално е да спечелиш колкото се може повече време. Хронометърът се използва когато бягаш 100 метра. В бокса се брои силно и ясно до 10. От това по-ясно не може да бъде