Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 10:16 2 092 0

Нюкасъл набеляза халф на Челси за зимната селекция

  • рос баркли-
  • челси-
  • нюкасъл юнайтед-
  • висша лига

“Свраките” имат интерес към полузащитника на лондончани Рос Баркли

 Нюкасъл набеляза халф на Челси за зимната селекция - 1
Снимка: БГНЕС

След обявяването на сделката за закупуването на Нюкасъл Юнайтед от шейха на Саудитска Арабия, почти сигурно още зимната пауза ще се открие възможност на новото ръководство на тима да привлече няколко сериозни имена в своя състав.

Смята се, че през последната седмица “свраките” са набелязали един куп играчи за зимна и лятна селекция. Има списък и с хората, с които ще се разделят "черно-белите".

Според информация на британското издание “90min”, ръководството на Нюкасъл желае да привлече в своя състав халфа на Челси Рос Баркли. Освен тях, интерес към него има и от страна на Лийдс Юнайтед.

Към момента се мисли за взимане под наем на Баркли с опция за откупуването му след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА