20 Октомври, 2021 09:17 3 725 19

Гриша Ганчев надъхва ЦСКА с историческа премия

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • премия-
  • лига на конференциите

Разбира се, че става въпрос за доста по-голяма обща премия – над 1 милион

Гриша Ганчев надъхва ЦСКА с историческа премия - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е изненадал абсолютно всички в отбора със сензационна новина, съобщава БЛИЦ. Той е завишил общата премия, която играчи и треньори ще си разделят при прескачане групите на Лигата на конференциите. Сумата е набъбнала до исторически размер, тъй като бизнесменът никога досега не е давал такива пари в спорта. Такава премия не е получавана никога и в ЦСКА. Нейният точен размер се пази в пълна тайна, но въпреки това източници на БЛИЦ открехнаха леко завесата.

„Сумата наистина е огромна. Уточняваме, че става въпрос за отборна премия, която вече ще бъде разпределена допълнително в зависимост от това кой колко минути е играл и какъв принос има в отделните мачове. Дали става въпрос за шестцифрена сума? Вие чувате ли се?! Разбира се, че става въпрос за доста по-голяма обща премия – над 1 милион.

Момчетата получиха пари за влизането в групите, сега ги чака нещо по-специално и ако ги прескочат. Те са уведомени – вярваме, че в четвъртък ще летят на терена и ще се раздадат на макс“, коментираха от Борисовата градина пред БЛИЦ.

"Преди влизането в групите премиите пак бяха завишени и имаше ефект - отстранихме Виктория Пилзен и влязохме в тях. Дано има ефект и сега", припомнят и се надяват на "Армията".

Припомняме, че след изиграните първи два кръга от груповата фаза ЦСКА има една точка след 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Преди това „червените“ загубиха тежко с 1:5 в Рим от Рома.

В четвъртък от 22 часа на Националния стадион „Васил Левски“ им предстои третата битка – срещу украинския Зоря (Луганск), с който има да урежда стари сметки отпреди две години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    14 21 Отговор
    Как няма да раздава гришата,като има ограбени пари от народа.Виновна е държавата,че не му изиска от захарните афери и горивата необходимите данъци такси и др....Петрол е с най високи цени..

    Коментиран от #2

  • 2 5555

    19 6 Отговор

    До коментар #1 от "Мим33":

    Ганчев дава пари!
    Повчето собственици недават!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Тоа па

    6 17 Отговор

    До коментар #2 от "5555":

    Нищо не дава ! Пере крадени пари.
  • 4 ЛИТЕКС

    5 16 Отговор
    дЖУДЖЕТО от мИКРЕ надъхва преоблеченото си фирмено отборче , а припозналите се вярват в небивалици ! уСПЕХ вЕКОВНИ от лОВЕЧ !
  • 5 Много ме кефи

    18 3 Отговор
    когато от гейарена коментират ЦСКА. Защото това значи само едно, че те са зле, а ние сме добре. Тук темата е евротурнири, а тяхната е дали ще са шестицата, осмицата или в Б група, ха, ха, ха!

    Коментиран от #8

  • 6 Съдията Дред

    4 13 Отговор
    Малко неоспорими факти. ФК Литекс е основан през 1921 година , първоначално като "Хисаря" Ловеч. Най дълго е носил името "Кърпачев". През 2016 година е обединен с отбора на Етрополе и преименуван на Цесека тире София. Тази година празнуват вековен юбилей, и ще е хубаво да го ознаменуват с някакъв европейски успех/по нашите стандарти/.
  • 7 Малий

    3 13 Отговор
    ГолЕми пари, голЕмо нещо. Ще си строшат краката и като разделят парите, ще им се паднат по стотина хилки, на най добрите, другите по пет хилки, които инфлацията вече е изяла. Не забравяйте и дядо Стойчо, че и той има много разходи. Къща в Гърция, къща в Драгалевци. А в неговото семейство само той и телевизора работят.
  • 8 Левски 1914

    3 14 Отговор

    До коментар #5 от "Много ме кефи":

    Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора.

    Коментиран от #9

  • 9 ФИФА

    13 2 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    ТЕЛЕШКИТЕ ОПОРКИ СА САМО ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА И ЗА УСПОКОЕНИЕ В ПОДУЕНЕ:

    Окончателно: ЦСКА е ЦСКА.
    07.06.2021 19:25
    И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА.
    Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА.
    КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник.
    След това решение другият клуб, който има претенции да е автентичен - ЦСКА 1948, трябва да признае поражението си.
  • 10 Трол чети

    14 1 Отговор
    КАС реши кой е истинският ЦСКА
    07.06.2021
    Спортният арбитражен съд в Лозана определи кой е истинският ЦСКА. И това е отборът, който спечели купата на България и играе на стадион "Българска армия".
    "От значение за клуба са име, цветове, емблема, фенове, история, спортни постижения, трофеи, стадион, списък на играчи и исторически фигури, които му позволяват да се отличава от останалите - пише в решението на съда, който е последна инстанция. - ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник или поне спортния наследник."
    КАС потвърди решението на дисциплинарната комисия на ФИФА, че ЦСКА не трябва да плаща нищо на Сокана Ба. Мениджърката не е предявила претенции до Софийския градски съд.
    Дебютантът в елита ЦСКА 1948 също претендираше за наследник, но вече няма...

    Коментиран от #11

  • 11 Левски 1914

    4 13 Отговор

    До коментар #10 от "Трол чети":

    Ганчев и Стоичков ви ФАЛИРАХА да не плащат. До кога ще играете с чужд лиценз и булстат.

    Коментиран от #12

  • 12 КО КАЗА КО

    13 1 Отговор

    До коментар #11 от "Левски 1914":

    Докогато си искаме! За всички останали защо мълчиш?
    Говорим за Български клубове:
    Велбъжд Кюстендил се премести в Пловдив и са Локо Пловдив. Феновете на Локо изобщо не поставят под съмнение дали са фенове на Локо или Велбъжд.
    Продължаваме: Олимпик Тетевен се премести под Аязмото (на полусезона) в Стара Загора и станаха Берое Стара Загора. Феновете не се интересуват от юридически похвати, при товя законни. Да продължаваме ли с примери?
    Етър Велико Търново ползва лиценза на Ботев Дебелец, дори игра в Дебелец няколко мача преди да се премести на "Ивайло".
    Септември Симитли си даде лиценза и се премести в Благоевград и станаха Пирин Благоевград. При това Пирин след това пак фалираха и използваха за втори път лиценз на друг клуб- на Банско!
    Ботев Пловдив използваха Металик Сопот и така прескочиха не една, а цели две групи ( трябваше да са в Пловдивска "Б" окръжна), дори и те домакинстваха в Сопот.
    Лудогорец също се намърдаха една група по нагоре на мястото на Ботев Гълъбово.
    Над 40 клуба (Нефтохимик Бургас, Дунав Русе, Черноморец, Локомотив Горна Оряховица, Спартак Варна, Ботев Враца, Спартак Плевен...)са правили това последните години. Най важното е че това е напълно законно.
    НЯМА КЛУБ В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ДА НЕ Е БИЛ СЛИВАН, ЗАКРИВАН, ПРЕИМЕНУВАН И Т.Н.
    САМО ЦСКА ПЛАЩА МИЛИОНИ ЗА ЕМБЛЕМА, ВСИЧКИ ДРУГИ СИ РИСУВАТ НОВА И ГОТОВО. ЛЕВСКИ И ТЕ ТАКА. НАРИСУВАХА СИ ОНАЯ С ЛОПАТАТА И ИГРАХА БЛИЗО 20 ГОДИНИ БЕЗ ДА ПЛАТЯТ И СТОТИНКА.
  • 13 ФИФА РЕШАВА

    11 2 Отговор
    СРАВНИ - МНЕНИЕ НА АНОНИМНИК В НЕТА И ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ НА ФИФА:

    "Световната футболна централа ФИФА обяви сегашния клуб ЦСКА-София за правоприемник на клубa, който бе обявен в несъстоятелност, става ясно от нейно официално решение. ФИФA: "ЦCКA-Coфия e ЦCКA. Като краен резултат председателят на комитета Анин Йебоа oтcъждa, че на базата на документите НЯМA ДРУГA AЛТEРНAТИВA да заключи OКOНЧAТEЛНO, че новия клуб ПФК ЦСКА-София е спортен наследник на ПФК ЦСКА София. ЦCКA-Coфия e ЦCКA."


    ЯСНО Е, ЧЕ КОГАТО НЯМАШ ФУТБОЛНИ АРГУМЕНТИ И НА ТЕРЕНА ОТБОРА ТИ Е ЗЛЕ, ГЛЕДАШ ДА СЕ УСПОКОИШ С НЕЩО НЕФУТБОЛНО

    Коментиран от #14

  • 14 Левски 1914

    2 10 Отговор

    До коментар #13 от "ФИФА РЕШАВА":

    Цска ТИРЕ София е Литекс - Етрополе и Ганчев и Сашо Томов ви го казват , а не КАС и МАС.

    Коментиран от #15, #17

  • 15 Левски Спартак

    12 1 Отговор

    До коментар #14 от "Левски 1914":

    време е за смс че на гейарена не са плащали нито заплати, нито на НАП. Айде бегай и си купи златна карта за обора. ЦСКА не го мисли, с тире, без тире все ви бие, така както ще ви бие и Литекс в Б група, ако не фалирате както би трябвало...

    Коментиран от #16

  • 16 ЦСКА

    11 1 Отговор

    До коментар #15 от "Левски Спартак":

    Какво му обясняваш на подуенеца?
    Самият факт, че стои в статии, където пише за ЦСКА, а не за уж любимия му Левски, говори много ясно, че и той самия е фен на този отбор макар и без да го осъзнава!
    Следи новините за отбора, коментира и се вълнува!
    Дали го мрази или обича - няма значение, този отбор не му е безразличен!
    И е Ясно доказателство кой е най-значимия клуб в България!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гришата

    0 0 Отговор
    Били истински за какво тогава дадох 8 милиона.Но едно да знаете заем брашно тъпиано се връща
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.