20 Октомври, 2021 13:03 1 243 11

ЦСКА приема Зоря пред публика, пунктове за тестване в Борисовата градина

  • фенове-
  • цска-
  • зоря-
  • лига на конференциите

Информацията бе потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция

ЦСКА приема Зоря пред публика, пунктове за тестване в Борисовата градина - 1
Снимка: Facebook

Oт ЦСКА обявиха, че срещата със Зоря от Лига на конференциите ще се играе пред публика. „Червените“ ще отворят пунктове за тествена в Борисовата градина специално за срещата.

„Мачът между ЦСКА и Зоря от Лигата на конференциите ще се играе пред публика. Информацията бе потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция.

Зрителите, които искат да гледат на живо срещата на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък, ще трябва да покажат зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.

С цел да улесни привържениците, които искат да подкрепят любимците си на стадиона, ръководството на ЦСКА организира специализирани пунктове за тестване в дните преди мача със Зоря.

В сряда ще бъдат отворени 2 пункта - един пред музея на стадион "Българска армия" и един до фен магазина, като те ще бъдат с работно време от 12 до 19 ч. В четвъртък освен тях ще работят още 3 пункта около Националния стадион "Васил Левски" с работно време от 11 ч. до 22 ч.

Във всеки пункт ще бъдат осигурени достатъчно служители, които да обслужат желаещите да се тестват.

Ръководството на ЦСКА договори и преференциални цени за всички зрители, които искат да се тестват специално за мача със Зоря - бързият антигенен тест ще струва 10 лв. в специализираните пунктове. Призоваваме всички желаещи да се тестват да го направят възможно най-рано, за да се избегнат струпвания преди мача.

Билетните каси на стадион "Българска армия" ще работят от 12 до 19 ч. днес, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на "Гурко" от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00", написаха от "Армията".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    0 0 Отговор
    Голям ЗОР , голямо напъване‼️
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    1 1 Отговор
    Отборът е ЗАРЯ ‼️ Не го научихте ‼️
  • 3 КЗЛ

    2 2 Отговор
    Само ЦСКА !!!

    Коментиран от #5

  • 4 ЦСКА

    2 0 Отговор
    Ще тричаме лугански блятки ...😁😁
  • 5 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "КЗЛ":

    ФАЛИРА 09 09 2016г.

    Коментиран от #7

  • 6 Erika SS

    2 0 Отговор
    И всички тестове ще бъдат отрицателни, нали!?
  • 7 ИЛИЯ КОЗАРЕВ

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    И ЛЕВСКИ Е ФАЛИРАЛ ДВА ПЪТИ, АМА НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА ЛЕВСКИ

    Илия Кoзaрeв- прeдceдaтeл нa тръcт "Cиня Бългaрия" - и члeн нa Упрaвитeлния cъвeт нa Лeвcки Илия Козарев: "Левски вече е фалирал два пъти. През първите 30 години на Левски клубът е фалирал два пъти. Илия Козарев: "Левски вече е фалирал два пъти. През първите 30 години на Левски клубът е фалирал два пъти. През 1922 г., Левски напуска в началото на втория дял на първенството "ССЛ". Левски губи регистрацията си официално и Лигата дава пo 3:0 служебен резултат за съперниците им за неигралите се срещи. Новият Левски прави нова регистрация и ce учредява изцяло нова лига в която да участва вeднaгa - "ССС" (Софийски Спортен съюз). Вторият фалит и прeкрaтявaнe нa дружecтвoтo е през 1938г., като след това футболния Левски дори не се регистрира. Последната юридическа регистрация на клуба е от началото на 1937 година.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "ИЛИЯ КОЗАРЕВ":

    Единствения отбор който е ФАЛИРАЛ до сега е цска на 09 09 2016г. И червените фенове са първи в света дето си смениха отбора.
  • 9 Мууууу

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "ИЛИЯ КОЗАРЕВ":

    Каквото и да говориш на теле , нема те разбере ...🤭🤭

    Коментиран от #10

  • 10 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мууууу":

    Защото самият ти си теле!Наздраве!
  • 11 Стойчо млзденов

    0 0 Отговор
    Какво е станало на 09 09 2016.