Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 12:28 2 910 5

Чомаков: Любослав Пенев? Не искам да говоря за този човек!

  • цска-
  • красимир чомаков-
  • любослав пенев-
  • стойчо младенов

Мога да кажа много неща, но няма да го направя заради феновете на ЦСКА

 Чомаков: Любослав Пенев? Не искам да говоря за този човек! - 1
Снимка: cska.bg

Един от любимците на агитката на ЦСКА Красимир Чомаков даде мнението си относно работата на Стойчо Младенов. Пловдивчанинът се изказа ласкаво за Екзекутора на Ливърпул, с когото е работил в националния отбор, но отказа да коментира Любослав Пенев.

"Със Стойчо работих за кратко, когато беше помощник на Георги Василев, а след това в младежкия и мъжкия национален отбор. Никога досега не съм го казвал, но с него имахме специална връзка. Той е човек и треньор, който знае как да "котка" футболистите и да ги кара да дават максимума от себе си. Любослав Пенев? Не искам да говоря за този човек. Няма смисъл. Мога да кажа много неща, но няма да го направя заради феновете на ЦСКА. Конгреса на БФС няма да го коментирам. Да приемем, че не сте ми задали този въпрос", заяви Десаи от Кършияка пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо Любославов

    3 4 Отговор
    Нали вече казах Стойчо да спре да мърка и да мяука !? Не ме занимавайте…
  • 2 Behemoth

    4 2 Отговор
    Супата... супата...
  • 3 рамбо

    8 2 Отговор
    Това не искам да коментирам, онова не искам да коментирам.... Ами за какво е цялото интервю? Просто да си мълчи и да хваща гората
  • 4 Артур от Казанската афера

    8 2 Отговор
    Любо е шампион и носител на купата на испания,на 36 място е във вечната ранглиста голмайстори на Испания,зад него са бутрагеньо ,торес и др.тоя боклук чомака е играл само аматьорски футбол в италия

    Коментиран от #5

  • 5 БАЙ КУРТИ

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Артур от Казанската афера":

    Жив и здрав да си . Така мислиш и си прав до някъде. Това че беше футболист ,не значе че може и да е треньор . Да ти изброявам ли бивши велики футболисти които пробваха но излязоха чисто шкарто .