Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 23:42 11 535 3

Антоан Гризман пренаписа историята в Шампионската лига

  • антоан гризман-
  • ливърпул-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига

Гризман вкарва две попадения на мач в най-престижния европейски клубен турнир за шести път в кариерата си и всички те са с екипа на "дюшекчиите" и няма друг футболист на тима, който да се похвали с такова постижение

Антоан Гризман пренаписа историята в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Френският национал Антоан Гризман пренаписа историята в Шампионската лига с червения си картон срещу Ливърпул при загубата на Атлетико Мадрид с 2:3 от мърсисайдци във вторник. Той е първият футболист, който едновременно бележи два гола и получава червен картон в една среща от надпреварата.

Гризман вкарва две попадения на мач в най-престижния европейски клубен турнир за шести път в кариерата си и всички те са с екипа на "дюшекчиите" и няма друг футболист на тима, който да се похвали с такова постижение.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Намажи ги с лют пипер да изтръпнат,после ще те карат като влак по коловоз...от личен опит го казвам!

    Коментиран от #3

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Пробвал съм, при мен няма ефект...