25 Октомври, 2021 20:00 1 171 0

Генадий Головкин е в преговори за бой с Крис Юбанк-младши

  • генадий головкин-
  • крис юбанк-младши

Казахстанският ветеран ще защитава титлите си от IBF и IBO

Генадий Головкин е в преговори за бой с Крис Юбанк-младши - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-великите боксьори на всички времена в средна категория Генадий Головкин ще направи цяла година без да е излизал на боксовия ринг, а титлите на IBF и IBO ще трябва скоро да се разиграят в категорията. За целта той се готви да даде шанс на №1 сред британските боксьори в своята дивизия Крис Юбанк-младши, научихме от Sky Sports.

Агентът на 32-годишния англичанин Бен Шалом потвърди новината, но също така призна, че подобен мач би се състоял едва след битката на клиента му с Лиъм Уилямс.

Той смята, че, ако от лагера на казахстанеца не възникнат неочаквани изненади, тогава можем да видим среща между Головкин и Юбанк през май 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА