Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 21:03 871 0

Хванаха боксьор с допинг: Съперникът му няма проблем мачът да се състои

  • допинг-
  • конър бен-
  • крис юбанк-младши

Британският боксов комитет излезе с позиция по темата

Хванаха боксьор с допинг: Съперникът му няма проблем мачът да се състои - 1
Снимка: Shutterstock

Боксовата среща между Конър Бен и Крис Юбанк-младши няма да продължи по план, след като Бен е дал положителна пробва за допинг, научихме от Sky Sports.

Една от доброволните проби на 26-годишния боец е отчела наличието на следи от хормонални медикаменти, но законово погледнато вината му може да бъде доказана едва при отварянето и на втората проба.

И все пак Британският боксов комитет се произнесе по темата и обяви, че мачът няма да се състои, защото „би навредил на спорта в кралството“.

Юбанк нямаше проблем срещата да се състои по план на 8 октомври, тъй като явно се е прицелил в шампионските пояси при 71-килограмовите, но това очевидно няма как да се случи.

„Унищожителя“ междувременно може да бъде лишен от състезателни за доста дълъг период от време, когато бъде проверена и втората му проба.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА