25 Октомври, 2021 23:00 2 118 2

Публиката най-накрая се завръща за „Вечното дерби“ във волейбола

  • левски-
  • цска

От лагера на Левски обявиха добрата новина за привържениците и на двата отбора

Публиката най-накрая се завръща за „Вечното дерби“ във волейбола - 1
Снимка: Левски

Отборите на Левски и ЦСКА ще се срещнат за пръв път този сезон в новата зала на „сините“ в столицата този петък (29 октомври), а още по-добрата новина е, че ще се допускат привърженици на трибуните, научихме от лагера на домакините.

Условията за достъп ще бъдат, както за всички останали спортни събития у нас - наличие на „зелен сертификат“ за ваксина срещу Covid-19, преболедуване или актуален тест.

Цените на билетите ще са 7 лв. за възрастни и 5 лв. за ученици и студенти.

Това ще е първото „Вечно дерби“ от два сезона насам, в което ще може агитките на „сини“ и „червени“ да се завърнат по местата си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Максуда

    0 2 Отговор
    Вервайте си, че ше има публика с 5800 нови и 240 умрели.
    Рекорд за Румен Радев по брой умрели за ден.

    Плакет и грамота от ЦСГ.
  • 2 Жоро

    0 0 Отговор
    Защо медиите се опитват да поляризират и волейбола? Отново Левски-ЦСКА. Това далече не са най-силните отбори в България. Освен ако не искат да привлекат публика или да си спретнат провинциално нискокачествено ДЕРБИ!!!!!