Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 09:30 1 262 2

Турски гранд продължава да следи изявите на голмайстора на ЦСКА

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • газиантеп

От клуба се надяват, че ще отмъкнат еквадореца на промоционална цена

Турски гранд продължава да следи изявите на голмайстора на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА съвсем скоро може да се окаже под голям натиск, защото договорът на водещия голмайстор на клуба изтича, а турският Газиантеп не спира да следи изявите му, научихме от „Мач Телеграф“.

Смята се, че „армейците“ са отхвърлили оферта в размер на €1,5 млн. през лятото за Жорди Кайседо именно от този отбор, но тогава българският клуб е искаше двойно повече.

Еквадорецът обаче е обвързан с ЦСКА до края на сезона, а през зимата ще има право да преговаря с трети страни без да иска разрешение от клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преди

    0 1 Отговор
    ЦСКА продаваше звезди! Сега продава 🐒!
  • 2 Да внимават

    3 0 Отговор
    Видяхме го Кайседо без Кери колко струва. За БГ е добър футболист няма спор. Но чак пък 3М и то за играч на който договорът изтича. Незнам ЦСКА трябва много да внимава защото едва ли и на Кайседо много му се играе в България така че трябва да нагласят така нещата че всички да спечелят. Най-голямото предимство на Кайседо е че е млад, така че лесно ще се продаде.