28 Октомври, 2021 19:54 1 825 2

Стойчо Младенов дава важен списък на Гриша Ганчев

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • гриша ганчев-
  • селекция-
  • футболисти

През ноември собственикът на ЦСКА ще започне да привиква в офиса си поотделно футболистите с изтичащи договори и попадащи в плановете на Стойчо Младенов

Стойчо Младенов дава важен списък на Гриша Ганчев - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е приготвил списъка с имената на играчите, чиито договори с клуба изтичат през юни, но той желае да ги задържи в състава си. Отделно легендата на „червените“ е готов с имената на футболистите, на които няма да разчита. Младенов вече е докладвал на Гриша Ганчев какви са намеренията му и е предоставил двата списъка. Както и трети - с исканите от него нови попълнения през зимната пауза.

През ноември собственикът на ЦСКА ще започне да привиква в офиса си поотделно футболистите с изтичащи договори и попадащи в плановете на Стойчо Младенов, съобщава Блиц.

От 1 януари всеки играч с контракт, приключващ през юни, ще може да преговаря и подписва предварителни договори с всеки един клуб.

Футболистите с изтичащи договори с ЦСКА не са малко. Става въпрос за цели 14 имена.

Ако Жорди Кайседо бъде продаден през зимата, ЦСКА има почти сигурен вариант за негов заместник - нападател от Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    4 3 Отговор
    Този само със списъци разнася,сигурно е 1 ви в списъка да остане след 2 години и вече ще иска по 80 000 евра...Има и будали да ги дават .И със стройчо и без него все ще са втори...
  • 2 вили

    0 2 Отговор
    ВАЖНОТО Е СТОЙЧО ДА ГО НАБУТА НА ГОВЕДАТА ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА КАКТО ГО Е КАЗАЛ МЪДРЕЦА ОТ БАНКЯ