Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 13:10 3 178 5

Роналдо отвя Меси: Публикация в "Инстаграм" събра за денонощие 28 милиона харесвания в "Инстаграм"

  • кристиано роналдо-
  • лионел меси-
  • джорджина родригес-
  • публикация-
  • инстаграм-
  • близнаци

Снимката на Лионел Меси с екипа на ПСЖ и със семейството му на "Парк де Пренс" събра над 22 милиона харесвания

Роналдо отвя Меси: Публикация в "Инстаграм" събра за денонощие 28 милиона харесвания в "Инстаграм" - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо прати още един рекорд в историята. Този път обаче не става дума за представянето му на терена, а извън него.

Преди ден португалският нападател разкри, че с любимата му Джорджина чакат близнаци. Роналдо съобщи новината със снимка в социалните мрежи, която само за 24 часа се превърна в най-харесвания пост на спортист.

За последното денонощие публикацията събра повече от 28 милиона харесвания в "Инстаграм".

Така Роналдо отвя Меси по този показател, защото именно на аржентинеца принадлежеше това постижение в спора кой е по-популярният сред феновете.

Снимката на Лионел Меси с екипа на ПСЖ и със семейството му на "Парк де Пренс" събра над 22 милиона харесвания.

Роналдо има далеч повече последователи в социалната мрежа. Страницата на португалеца е следвана от 360 милиона души, докато тази на Меси от 278 милиона.

Иначе близнаците, които Кристиано и Джорджина очакват, ще са петото и шестото дете на португалеца, също така второ и трето от сегашната му приятелка.

Първите три деца на нападателя - Кристиано-джуниър, както и близнаците Ева и Матео, са от сурогатни майки, чиято самоличност се пази в тайна.

Роналдо отвя Меси: Публикация в "Инстаграм" събра за денонощие 28 милиона харесвания в "Инстаграм"


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРОДЪЛЖАВАМЕ КРАЖБАТА

    10 2 Отговор
    Точно тази новина чаках цял ден
  • 2 ddd

    5 2 Отговор
    Какви времена живеем футболист с някакви глупости да се хвали а какви футболисти имахме в историята сега за мис хубавици последователи т.нн
  • 3 Sieg

    3 0 Отговор
    Аууу стойността на човека са лайковете във фейсбук и инстаграм 😄 ти да видиш! 21 век, хората затъпяха тотално. Фалшиви герои бол! Не казвам, че е лош играч, въпросът не е в това.
  • 4 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    ПРЕКРАСНИ РИТНИТОПКОВЦИ ---МНОГО ИГРА ---МНОГО КРАСОТА !!! МЕСИ Е ЛАТИНО- ДЪЖАЩ ПРИ СПРИНТ ТОПКАТА БЛОЗО -БЛОЗО !!! РОНАЛДО Е АТЛЕТ С РИТНИТОПКОВСКИ ТАЛАНТ !!! НО МЕСИ НЕ Е ГУБИЛ МАЧ С 0 : 5 !?!?!?
  • 5 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    0 0 Отговор
    Много Сиганета са се наредили на масата...