Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 13:27 1 389 1

Треньорът на Ювентус коментира темата Роналдо, Суперлигата и кой е фаворит за титлата в Серия А

  • масимилиано алегри-
  • ювентус-
  • серия а-
  • кристиано роналдо

Във футбола никога не знаеш, кога може да влезеш в добра серия и да скъсиш разликата с тези пред теб

Треньорът на Ювентус коментира темата Роналдо, Суперлигата и кой е фаворит за титлата в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че “старата госпожа” може би е щяла да има едно по-различно трансферно лято и да подходи по-различен начин към пазара, ако Кристиано Роналдо бе напуснал тима по-рано. Португалският нападател премина в Манчестър Юнайтед едва на 28 август, което бе три дни преди затварянето на трансферния прозорец и не остави много време на италианския гранд за запълване на оставената празнина. Това действие бе критикувано преди няколко дни и от друга от силните фигури в състава - Джорджо Киелини.

“Нормално е на 28 август, три дни преди затварянето на трансферния пазар, да няма много възможности той да бъде заменен. Клубът се справи добре и взе Мойс Кийн, койот вкара важни голове и аз съм щастлив от това. И все пак, ако Роналдо бе напуснал месец по-рано, тогава може би клубът щеше да подходи по-различен начин. Той не е създал някакви проблеми, но е въпрос на възможности на пазара. Вярвам, че Киелини каза някои положителни неща за Кристиано, който е изключителен играч и за мен бе чест да му бъда треньор, а аз съм тренирал много шампиони”, заяви Алегри пред платформата DAZN.

След това наставникът коментира, че шампионите от Интер продължават да са фаворит и през тази година за Скудетото, въпреки че в момента Милан и Наполи са пред “нерадзурите” в класирането. Също така заяви, че Андреа Аниели, който за пореден път потвърди, че продължава да работи и защити проекта за Суперлига, знае най-добре какво да прави, а той е просто треньор.

“Аз имам своите проблеми като треньор, но президентът е на първа линия. Той много добре знае какво трябва да бъде направено и вярвам, че трябва да се вземат важни решения, за да подобрим футбола. Не поставяме конкретни цели. Сега искаме да преминем в следващия етап на Шампионската лига, но преди това ще се изправим срещу Верона. Играем мач за мач и искаме да видим на какво сме способни. Вярвам, че Интер все още е фаворит, но Милан и Наполи се справят добре и имат възможност също да спечелят първенството. Във футбола никога не знаеш, кога може да влезеш в добра серия и да скъсиш разликата с тези пред теб. Ние сме фокусирани върху себе си”, заяви наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    0 0 Отговор
    Значи 30% признават фашизма.. НЕ ИГРАЙТЕ ТЯХНАТА ИГРА .. НЕ ГИ ПРИЗНАВАЙТЕ...