Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 14:57 1 430 1

Нападател на Левски попадна в престижна класация

  • билал бари-
  • левски-
  • класация-
  • мароканец-
  • европа-
  • голмайстор

Билал Бари в Топ 4 на най-резултатните мароканци, играещи в Европа

Нападател на Левски попадна в престижна класация - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски – Билал Бари, попадна в престижна класация. 23-годишният футболист е в Топ 4 на най-резултатните мароканци, играещи в Европа.

Бари има 5 попадения от началото на сезона в официални мачове. Всичте те дойдоха в последните три срещи на „сините”. Билал се разписа при успехите над Локомотив София с 2:1 и Пирин с 3:0 в efbet Лига, а освен това заби хеттрик във вратата на Септември Симитли за Купата на България.

Лидер в клацията на „endm” e нападателят на унгарския Ференцварош Раян Ммаее, който е реализирал 11 гола от началото на сезона. Втори се нареждат Тарик Тисаудали от Гент и Юсеф Мазиз от Серен. Двамата имат по 7 гола. Следва Илиас Шаир от Куинс Парк Рейнджърс със шест точни изстрела.

Бари, Юсеф ел Араби от Олимпиакос и Аюб ел Кааби от Хатайспор имат по пет гола от началото на кампанията и делят четвъртото място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    4 1 Отговор
    Майко мила, какви бездарници са мароканците, тоя спукай топковец, на който и петте гола са му срещу второ дивизионни барабар с Локо, е в топ 4 на голмайсторите им. Тия спешно трябва да закриват футбола там.