Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 23:00 2 532 2

Андрей Жеков пред ФАКТИ: Демонстрирахме нервност и колебание срещу ЦСКА

  • андрей жеков-
  • левски-
  • цска

Треньорът на Левски е неприятно изненадан от играта на своя тим във „Вечното дерби“

Андрей Жеков пред ФАКТИ: Демонстрирахме нервност и колебание срещу ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Левски загуби дербито с ЦСКА във волейболната Супер лига, а треньорът на „сините“ е забелязал нервност и колебание у своите играчи, въпреки че през миналата кампания отборът е бил на практика същия, когато завърши трети в шампионата.

Като цяло в мача изглеждахме доста неуверени и притеснени. Бяхме далеч от нашето обичайно ниво. Надявам се опитните ни играчи със своя опит да бъдат пример за младите и вярвам, че те могат да покажат още по-добро ниво. Това е почти същият отбор от миналата година, който завърши на трето място, но в момента има някаква нервност, някакво разколебаване. Надявам се с времето тези неща да бъдат изгладени“, каза Жеков пред ФАКТИ.

В редиците му има и доста опитни състезатели, част от които са и бивши национали на България. Владислав Иванов изигра силен мач в ролята си на либеро, но напрежението успя да пречупи титулярния разпределител Стоил Палев, както и посрещача Владимир Гърков. Все пак двамата са момчета на по 18 години и липсата им на опит си пролича в някои ключови моменти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никол

    1 0 Отговор
    Левски загуби дербито с ЦСКА и
    само на на баскетбол са силни.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.