Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 19:45 2 547 2

Пол Инс съсипа Солскяер и щаба му

  • манчестър юнайтед-
  • пол инс-
  • оле гунар солскяер-
  • висша лига

Не може да имаш мениджър, който е изпаднал с Кардиф, след което е отишъл в Мьолде и да очакваш той да дойде в най-големия клуб на света и да изгради тим, който да се съревновава с най-добрите в света

Пол Инс съсипа Солскяер и щаба му - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс направи доста язвителна оценка на случващото се при “червените дяволи”, Оле Гунар Солскяер и неговият щаб. Според него това са хора без достатъчно опит на високо ниво и не може от тях да се очаква да преобърнат нещата в един от грандовете.

“Не може да имаш мениджър, който е изпаднал с Кардиф, след което е отишъл в Мьолде и да очакваш той да дойде в най-големия клуб на света и да изгради тим, който да се съревновава с най-добрите в света. Щабът, който е около него също - Киърън МакКена дойде от академията, Майкъл Карик няма никакъв опит като треньор, а Мики Фелън изобщо не знам какво прави. Това е неговият щаб. Имаш играчи от световна класа, но ако анализираме тактиката, ще видим, че тя не извлича най-доброто от тях. Това е щаб, за който Оле казва, че е много добър, брилянтен. А това е отбор, който получава голове за забавление. Работят ли в за подобряване на защитата? Знаят ли играчите как да се подредят, къде да застанат, когато топката е в определена зона.

Наистина искам да отида на Карингтън и една седмица да гледам какво тренират. Ще ми хареса да го направя. Не знам дали играят пет на пет, дали играят волейбол и някакви такива глупости. Не знам какво правят, но ми се иска да видя. Ще ми се Оле да ме покани за една седмица и да каже - Пол, ето това е, което вършим и така го вършим”, заяви бившият играч на Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Тази вечер "червените дяволи" гостуват на Тотнъм от 19:30 българско време, а при евентуален негативен резултат в тяхна полза е много вероятно норвежеца да бъде уволнен.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345678

    5 12 Отговор
    ЧЕРНЬО.......НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЛУБ В СВЕТА СЕ КАЗВА РЕАЛ МАДРИД......А ЖАЛКОТО ОТБОРЧЕНЦЕ- МАН.ЮН. НЕ ВЛИЗА В ЧЕЛНАТА ДЕСЯТКА
  • 2 Солскяер

    1 1 Отговор
    От продажен тъмнозелен съвети не искам! 😈