Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 09:00 2 133 2

Солскяер: Кристияно за нас е като Майкъл Джордан за Чикаго Булс

  • оле гунар солскяер-
  • кристияно роналдо-
  • майкъл джордан-
  • манчестър юнайтед-
  • чикаго булс

Норвежецът изглежда осъзнава, че звездата в атаката му е причината все още да е на работа на „Олд Трафорд“

Солскяер: Кристияно за нас е като Майкъл Джордан за Чикаго Булс - 1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер не скри адмирациите си към Кристияно Роналдо след поредното бляскаво представяне на португалеца с екипа на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, като дори го сравни с най-великия баскетболист на всички времена Майкъл Джордан.

Кристияно за нас е като Майкъл Джордан за Чикаго Булс. Никой не може да постави под въпрос характера на такива играчи. Те просто не се отказват, каквото и да става. Трябваше да направим някои промени и те сработиха“, каза Солскяер, цитиран от Фабрицио Романо.

Португалецът вкара два гола за равенството срещу Аталанта снощи, за да спаси за пореден път работата на своя мениджър, тъй като Манчестър Юнайтед пак бе надигран от съперник във важен мач.

Роналдо е водещ голмайстор за „червените дяволи“ от старта на сезона, като има 9 попадения в 11 мача, 5 от които паднаха в любимата му Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 5 Отговор
    Всичко това е хубаво но бих искал да има статии и за най доброто и велико първенство в света а именно Турската Суперлига. Много ще се радвам да чета за моя любим отбор ФК Бешикташ град Истамбул и техния велик голмайстор Дженк Йостун. Сигурен съм че има още много фенове които искат същото..

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.