Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 12:00 3 169 3

Скоулс: Погба ще продължи да прави същите глупави неща и на 35

  • пол погба-
  • пол скоулс-
  • манчестър юнайтед-
  • аталанта

Легендата на Манчестър Юнайтед не спира с критиките към френския национал

Скоулс: Погба ще продължи да прави същите глупави неща и на 35 - 1
Снимка: БГНЕС

Пол Погба изигра поредния си слаб мач с екипа на Манчестър Юнайтед, като дори в срещата с Аталанта бе сменен от Неманя Матич, въпреки че англичаните имаха нужда от попадения, за да се върнат в мача. Това накара легендата на „червените дяволи“ Пол Скоулс отново да се изкаже критично за френския национал.

Той ще продължава да прави глупави неща - мачка топката, държи хората, за да покаже колко силен и надарен е. На колко години е? 28? Той е много опитен играч, но е от онзи тип, които и на 35 ще си останат същите“, каза англичанинът, цитиран от Daily Mail.

Скоулс вижда в Погба футболист, който има нужда от опитни играчи около себе си, които той да уважава, за да играе футбола, който всички са наясно, че може.

Подобна бе ситуацията за французина в Ювентус, когато около себе си той имаше фигури от ранга на Джанлуиджи Буфон, Джорджо Киелини, Леонардо Бонучи, Андреа Пирло, Клаудио Маркизио и Карлос Тевез.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЛЕТО

    5 0 Отговор
    Да Ботев Баурене го иска.
  • 2 Коко

    7 0 Отговор
    От негър какво да очакваш.
  • 3 ПЕНКО

    0 11 Отговор
    НО СКОУЛС-СКОУЛС -НЕ Е ПЕЧЕЛИЛ -СВЕТОВНАТА ШАМПИОНСКА КУПА -КАТО ПОГБА !!! БЪДЕ ПО-СКРОМЕН АНГЛИЙСКИ НИЩО СПЕЧЕЛИВШИЙ -АНГЛЕТЪР !!!!!!!!!!!