Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 11:00 1 352 2

Венци Стефанов за мача с Левски: Дано полицията си свърши работата и да няма чупене и трошене

  • венци стефанов-
  • левски-
  • славия-
  • полиция-
  • фенове

После плащаме по 50-60 хиляди лева щети

 Венци Стефанов за мача с Левски: Дано полицията си свърши работата и да няма чупене и трошене - 1
Снимка: БГНЕС

В Славия се притесняват от предстоящото домакинство на Левски в събота. Но не от това какво ще стане на терена, а евентуално от това, какво може да стане по трибуните. Неведнъж привържениците на „сините“ са изразявали недоволството си на ст. „Славия“ като чупят седалките в сектор „В“ на съоръжението. „Важно е едно – полицията да си свърши работата и да няма чупене и трошене“, заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред „Мач Телеграф“. „После плащаме по 50-60 хиляди лева щети. Пак ще кажа – надявам се полицията да си свърши работата“, добави Стефанов. „Не обичам да давам прогнози преди мач срещу Левски“, заяви още той.

Той коментира и силното представяне на „белите“ от началото на сезона. След първото завъртане на шампионата – Славия е на трето място в класирането с 23 точки. „Да, представянето ни е коренно различно. В отбора има добър колектив и това си личи на терена. Трябва да питате треньора. Той знае много добре“, заяви още Стефанов.

„Белите“ приемат Левски в събота от 17:30 на стадиона в квартал Овча Купел. В тима на Златомир Загорчич има една въпросителна и тя е Емил Виячки. Централният защитник получи контузия срещу Ботев Враца и бе сменен принудително. Очаква се той да бъде на линия за дербито.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милицията

    2 2 Отговор
    Е от Лесни бре
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.