Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 14:44 1 525 11

Феновете на ЦСКА от "Офендърс": Долу ръцете от Стойчо Младенов!

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • фенове-
  • офендърс

Един мъж струва точно толкова, колкото струва и думата му

Една от фенските организации в Сектор "Г" - "Офендърс", защити треньора на ЦСКА Стойчо Младенов.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"Един мъж струва точно толкова, колкото струва и думата му. Това е нашето кредо, това е нашето разбиране за нещата.

Преди 3 месеца имахме среща със Стойчо Младенов, на която взехме решението да се завърнем в Северната трибуна. Говорихме, обсъдихме нещата, получихме уверенията, които искахме. И си обещахме взаимно 2 години, в които да изградим това, което ЦСКА трябва да бъде. Често големите специалисти и футболни капацитети обвиняват ултрасите, че не разбират нищо от футбол и не могат да дават меродавно мнение относно спортно-техническите аспекти. Държим да отбележим, че това са същите хора, които не стъпват на стадиона.

Това са тези хора, които 90 дни след назначението му вече зачеркнаха и Генерала. Тези индивиди очакват работата на Стойчо Младенов да даде резултат веднага и на секундата. Нищо, че завари чужда селекция и спорна кондиционна подготовка. Те казват, че разбират от футбол в кварталната кръчма. Те знаят, могат и изискват. Естествено, от дивана.

Понеже в момента е много актуален въпросът за "нарушените конституционни права" сме сигурни, че голяма част от тези хора демонстрират експертното си мнение и в тази насока. Това, което удобно забравят е, че освен права, всички ние имаме и "конституционни задължения." Но естествено е много по-лесно само да искаш, отколкото да даваш. Надяваме се, че непоклатимият ви капацитет ще ви позволи да отгатнете какво ви казваме с последните изречения, тъй като се уморихме да призоваваме и обясняваме къде е мястото на истинските фенове.

Ще го кажем още веднъж - долу ръцете от Стойчо Младенов! Нашата организация, както и убедени сме останалите наши братя и сестри от "Сектор Г", стои твърдо зад Генерала. А ако "home office" феновете имат други идеи и концепции за добруването и подобряването на ЦСКА, сме готови да ги прегледаме, обсъдим и реализираме във Фейсбук, Инстраграм, Тик-Ток или друга платформа по избор на диванната армия. Благодарим за вниманието.

САМО ЦСКА!"


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    17 7 Отговор
    Кой е стойчо младеноФ?
  • 2 Мим

    19 2 Отговор
    Абе офъндъци те ръцете на всички са долу,а неговите ръце и уста не спират да се оправдава и да обвинява целия свят с директиви и тем подобни само и само да може да смуче от гришата по 60 000 евра.поне още 2 год...
  • 3 ха ха

    20 4 Отговор
    олигофреновете на тройчо, ходете си само вие на стадиона тогава и пляскайте като падаме от локо с 3 гола на армията.
  • 4 Мимчят

    16 7 Отговор
    Този е най отврътителен и мразен треньор от цялото българско общество,заради неговите изцепки и лъжи,ама явно все още има балъци като тези да му се връзват За тяхна сметка ще е,като започне още да се дъни ще ви видим каква песен ще запеете вие първи.
  • 5 Само Левски

    13 4 Отговор
    …..кочината ви умря….щото прости сте сФе….взехте Ловешко тире….цял живот ще сте менте!!
  • 6 СССРБарета

    11 2 Отговор
    Стойчо Младенов беше десет пъти дебютант като треньор на ЦСКА! Заплатата му е голяма постиженията му....... ми като се замисля напомня за кой знае какви постижения като треньор! Освен Да крещи Само ЦСКА и да надъхва няма никакъв друг смисъл от него! Така Валери Божинов се кълнеше и надъхваше Левски но това е безсмислено след като нямаш възможност и само с надъхване не става! А иначе политиката на българския футбол купуване от Африка изпъкване на някой и веднага продаване на най-добрите не води до нищо така че футболът е загубена кауза!
  • 7 Стоян Александров

    10 3 Отговор
    Много е добър бе Петорчо. Всички сини сме доволни от него. Дръжте си го със здраве още 100 години. Дреме ни за цеца от лойч. Скоро ще почнем да Ви тупаме порядачно. Браво за Петорчо най-добрия е. Какъв ми е кеф. Как готино Ви тупат като брашнян чувал, а тойййййй бил ограбен. Че и смях ни образува. Един бял няма в отбора пък били българи....СМЯХХХХХХХ....Само малко ме е яд, че излага България амааааа няма как това е Петорчо. И Ицката като се обади и кефа е пълен....
  • 8 Иван Грозни

    4 2 Отговор
    Тоя тренер сляп ли е или много нахален. Самите футболисти не го искат. Едно е да си футболист, друго е да си треньор на футболисти.

    Коментиран от #10

  • 9 Киро

    3 2 Отговор
    Двойчо, двойчо, двойчо..... Вземиии хахахахахаъ
  • 10 Мързели

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Иван Грозни":

    Не го искат щото ги мързи. Как му спретнаха на Пената бойкот като ги натисна малко. Един футболист колкото и техничен да е като го мързи няма оправяне.
  • 11 фен

    1 0 Отговор
    АКО,бе такъв,ДА СИ БЕ ПОДАЛ,ОСТАВКАТА.Не да се оправдава,с футболистите.Уморени били,туй,онуй,нам кво.Смешник.